Soepel

Makkelijk afspraak te maken maar…. Laat iemand niet komen op theepauze tijd. Ik moest nu langer wachten dan nodig was.

Prima geholpen

Prima service, weten waar ze het over hebben

Duidelijk, weten waar ze het overhebben

Aangenaam en vakkundig

We zijn uitstekend voorgelicht, voor onze eerste elektrische auto, alle tijd geen stress. Ja, we zijn aangenaam en vakkundig geholpen door dhr. Bergwerff en we zijn trots op onze nieuwe iX3.

Goed geregeld

Altijd goed geregeld!

Heel goed!

Goede deskundige informatie, correct en vriendelijk contact met de mensen van Bergwerff.

Al jarenlang de beste (flexibele) service !!

Ze denken mee met de klant en doen wat nodig is.

Service gericht en punctieel

Zorgvuldig werk; op tijd volgens planning. Vriendelijke behandeling

We zijn zeer tevreden Hoe Willemy Maasland alles geregeld heeft

We zijn zeer tevreden Hoe Willemy Maasland alles geregeld heeft

De ontvangst en de uitvoering van de werkzaamheden is goed, echter moet ook zeggen dat de sfeer zeer bekenden aanvoelt.

zaken prima georganiseerd.

Reservering via internet verloopt uitstekend.

Geweldig geholpen met onze Mini

Contact en verkoop verliepen snel en soepel! Dick is een man van zijn woord, denkt met je mee. Gehele aankooptraject was super! Wij hebben nu een super gave Mini!

Fijn autobedrijf

Heb zaterdag voor de 2de keer een auto gekocht. Voor mij een jongens droom die uit komt. Dick Bergwerf is een topper

top

gewoon goed

Fantastisch geholpen top

Netjes geholpen volgens afspraak. Toen ik auto ophaalde was het slecht weer en reed met mijn velg daar tegen de stoeprand. Deze werd gratis vernieuwd.

Prettige ontvangst, deskundige verkoper

Positief, keurig ontvangen, fijne uitleg, bijzonder tevreden

Afspraken worden nagekomen

Afhandeling van de prijs was nogal rommelig. Er kwam een hogere prijs op tafel dan eerst was afgesproken.

Geen klachten afhandeling goed

Ontvangst goed, tijdens wachten kopje koffie, Vriendelijk personeel. alles wel oké

Service aan huis

Topservice.

Fijne zaak Leuke mensen Altijd een gezellig praatje Goeie service Kom er graag

primageholpen

apk keuring niet zo spannend

prettig bedrijf

komen afspraken na

Servicebeurt

Keurig netjes behandeld door Bergwerff. Het was een garantiebeurt. Geen klachten.

Altijd een uitstekende service!

De afgelopen jaren zowel voor aanschaf, onderhoud als service bij Bergwerff geweest en altijd naar tevredenheid geholpen.

Postbus 359

4200AJ Gorinchem