Goede service.

Kwam een half jaar na aanschaf voor garantie. Alles was verholpen en had gratis een huurauto mee gekregen. Fijn bedrijf waar je gerust een liefhebbers auto kan kopen en laten onderhouden.

Prima garage

Prima garage en vriendelijk personeel

uitstekend

goede service en er wordt serieus met klachten omgegaan

Goede service en snelle afhandeling

Personeel is erg vriendelijk en ik werd zelfs thuis gebracht en opgehaald toen mijn auto klaar was.

perfect

afspraak is afspraak, voorkomend en vakkundig

Beter plannen

Ik had een afspraak om 9.00 uur voor een grote beurt van de auto. Ik heb even een bakkie gedronken en ben om 9.45 uur weggegaan naar een andere afspraak. De auto zou ik rond 12.30 uur weer op kunnen halen. Tussendoor ben ik wel gebeld dat het iets later zou worden. Bij aankomst bleek het toch nog veel later te worden. Uiteindelijk ging ik om 14.15 uur pas met mijn auto weg, hetgeen tot gevolg had dat ik mij moest haasten naar een volgende afspraak. Ik heb dit nog nooit meegemaakt.

Vlot en fijne afhandeling

Kocht een auto na proefrit, ben blij met de aankoop

Fantastisch

Er is een droom uitgekomen. Het begin als een nachtmerrie een diefstal van mijn auto. . Maar door een tip kwamen we bij bergwerff terecht. Verkoper Sander heeft prima service gegeven en was heel hulpvaardig. De auto bevalt prima. In 3 weken tijd al meer dan 2500 km gereden. Sander nogmaals bedankt voor de goede service.

Prima garage ,maar aan de communicatie kan worden gewerkt.

Klanten,die wachten bij een beurt of apk-keuring regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen en eventuele tegenslagen.En niet alleen op het eind. Er lopen teveel mensen onduidelijk te wezen. Mar de koffie is prima.

Uitstekende service

ouderwetse kwaliteit, bij een ultramodern,bedrijf

Familiegevoel

Bij Bergwerff voel je je altijd welkom, eerlijke prijzen en duidelijke taal. Alweer mijn derde auto daar gekocht, qua service en onderhoud eerste klas service. Mijn toekomstige auto’s gaan hier zeker weer vandaan komen, Bergwerff heeft altijd speciale modellen staan.

Goede service! Veel Kennis van het merk! Ongedwongen geholpen!

Bergwerff maakt mobiliteit geweldig

Wij zijn na de slogan:'' BMW maakt rijden geweldig '' bekend geraakt met de service en betrouwbaarheid van Bergwerff. Na 4 jaar (trotse bezitter van een 5-serie uit beieren) zijn wij er er getuigen van dat de geboden service en kundigheid niets te wensen overlaat. Kortom, zoekt u een betrouwbare partner in mobiliteit, overtuig u zelf eens na een bezoek in Gorinchem. Bergwerff maakt mobiliteit geweldig

Above & Beyond!

Ik heb ervaring met 2 andere BMW dealers, Bergwerff Automotive is veruit een bedrijf met de meeste passie voor het vak en de auto's. Hele toffe ervaring vanaf de proefrit tot na de aankoop.

vriendelijk en snel dus prima

gewoon prima service

Prima en uitstekende service

Prima en uitstekende service!

Prima, maar iets meer terugkoppeling gewenst!

Er wordt een zomer beurt uitgevoerd, maar inhoudelijk geen terugkoppeling (ook niet op nota) wat er wel/niet gedaan is. Qua bedrag prima, mits er dan echt iets gedaan is, dus handig om dit kenbaar te maken.

Uitstekend bedrijf.

Hoogwaardige service uitgevoerd door vakmensen.

Uitmuntende en snelle service.

Ik heb een Alpina D3 gekocht bij Bergwerff. In mijn ogen is Bergwerff het enige adres in Nederland om een Alpina te kopen. De passie waarmee Thijs over het merk verteld is ongekend. Hij wist mijn klantwensen perfect om te zetten in het vinden van de Perfecte D3. De auto werd vervolgens in record tijd afgeleverd en op een niveau dat echt ongelooflijk goed is. Een nieuwe auto kopen is leuk maar bij Bergwerff wordt het een feest. Hier kom ik graag nog eens terug en ik kan het iedereen aanraden om bij Bergwerff een auto te kopen. Ik rijd er in ieder geval graag voor naar de andere kant van het land.

top

Altijd goed en netjes op tijd de afspraken naggekomen. TOP.

Attent en hulpvaardig.

Wanneer ik problemen heb, die ik zelf niet kan oplossen, ivm mijn auto. Dan kan ik altijd bellen en krijg ik advies, of kan ik gelijk naar de garage komen. Die geeft mij een veilig gevoel.

klantgericht

goede service en zeker een aanrader

goede service

Goede service en nette aflevering

Snelle service voor een schappelijk tarief.

Snelle goede service voor een schappelijk prijs

Snel en flexibel een afspraak gemaakt.

Snel en flexibel ingespeeld op (nagenoeg) versleten remblokken.

Postbus 359

4200AJ Gorinchem