Zeer klantvriendelijke benadering !

Na een eerdere poging om klant te worden van een half jaar terug, nu alsnog een goede deal met Bergwerff kunnen maken. Er werd goed meegedacht en de verkoper Dick Bergwerff was zeer vriendelijk en bereidwillig !! Goede service.

duidelijke informatie over uit te voeren werkzaamheden

prettige ontvangst door de medewerker van de receptiebalie die uitleg gaf over de melding die ik gekregen had.

Fijn bedrijf met dito service.

Klantgericht en vriendelijk. De menselijke maat wordt hier nog gehanteerd. Top!

Niet alle opties op de lijst worden ook daadwerkelijk geleverd of moet om gevraagd worden.

- Auto wordt netjes afgeleverd inclusief beurt en APK keuring. - Bij aflevering toch een paar slordigheden: - Apple Carplay, wel genoemd op de optielijst, niet aanwezig te zijn maar alleen te zijn voorbereid, dat is een extra van EUR 300 voor de koper. - Bij controle blijken de gevarendriehoek en verbandtrommel, ook genoemd bij de opies, niet aanwezig te zijn, eerst wordt gezegd dat ik het maar uit mijn oude auto moest halen, na weigering werd toch een nieuwe set geleverd.

Fantastic service

I have in the meantime purchased my 4th car at Bergwerff and the service and the buying experience is just perfect. Dick Bergwerff is a very pleasant, reliable and honest person. I can only recommend the company.

koop overdracht was geen feest, oplossen mankementen duurt te lang

De dag van overdracht had ene feestje moeten zijn. Dat was het niet. Een droge, snelle overdracht zonder juiste uitleg en kennis van zaken van aanpassingen. Communicatie gaat langzaam en stroef. Moet meerdere keren terugkomen op vragen die via mail zijn gesteld. Punten die al na 2 dagen duidelijk waren om opgelost te worden, kunnen pas na dikke maand aangepakt worden. Fijne auto maar weinig betrokkenheid.

Eerlijk en duidelijk, geen verrassingen

Aardige mensen. Goed in communicatie En goed service ook bij garantie.

Snelle reparatie, redelijke prijs, vriendelijk geholpen

Xenon koplamp laten vervangen. Werd zeer efficiënt geholpen. Reparatie duurde kort en de prijs was alleszins redelijk. Werkplaats receptie verdiend een extra compliment!

Geweldige service

Inmiddels al mijn derde auto bij hun gekocht. Nog steeds zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en de service !

Prettige sfeer

Na meer als 50 jaar klant zie je toch veel nieuwe gezichten. Maar het bakkie koffie is vertrouwd.

Onzorgvuldig

Auto werd na een grote beurt opgeleverd met een lekke band!

kwalitatief goed

uitstekende garage klantvriendelijk

Goede communicatie en aflevering

Uitstekend. Snelle communicatie en afstemming over de levering. Ook enkele vragen werden uitgezocht en vlot beantwoord. Een onderdeel bleek vervangen te moeten worden voor een 100% aflevering en dit werd zonder discussie opgelost. Afterservice en garantie kan ik op dit moment nog niet over oordelen aangezien ik de auto net heb. Tot dit punt aanbevelingswaardig! Met dank aan Sander!

Vriendelijke ontvangst, goede service

Prima service bij Bergwerff, niets op aan te merken! Een verbeterpunt voor BMW landelijk: waarom geeft BMW geen gratis pechhulp op moment dat je periodiek je auto onderhoudt bij een dealer. Bijv Mazda doet dit wel.

Probleem met airco installatie, goed verholpen!

Helaas was er na 3 jaar een probleem met auto airco. Deze is netjes verholpen door Bergwerff Gorinchem!

Top service

Geweldig geholpen

Vriendelijk en correct

Bij de firma Bergwerff mijn BMW ingeruild voor een Mini Dit voor een reële inruilprijs. Vriendelijk en correct behandeld. Aanrader.

Fantastisch!

Als particulier-rijder bent u bij Bergwerff geen nummer maar krijgt u persoonlijk aandacht & service! In de showroom met wachtruimte waant u zich tussen de prachtig, soms zeer unieke en zeldzame, BMW’s. Fantastisch bedrijf met een groot kloppend BMW- hart.

prettig bedrijf, met vriendelijke bediening

Snelle reactie op vragen via mail en whatsapp. Goed zaken kunnen doen.

nieuwe auto volledig conform afspraak geleverd

Ongekend goede service!

Onlangs een mooie kloppende BMW Z4 gekocht. Waren wat puntjes maar gewoon zonder gedoe verholpen. Service is iets wat je zelden nog tegen komt van dit niveau! Ongekend…

Helpen goed vragen eerst voor ze iets doen

Ze belde me op en overleggen eerst voor ze ergens aan beginnen

Leuk bedrijf

tot nu toe altijd een oplossing gevonden en leuke auto’s gekocht

Prima geholpen

Prima geholpen in het gehele traject van eerste bezoek tot aan koop. Gemaakte afspraken keurig nagekomen.

Service gericht en afspraak is afspraak mentaliteit

Eerste contact was meteen goed. Ruime gelegenheid voor een uitgebreide proefrit. Samen met Sander de persoonlijke wensen voor de extra’s bekeken. Goed offerte proces en daarna was alles gericht op de levering van de auto. Mijn complimenten voor het hele team

Postbus 359

4200AJ Gorinchem