Wij moesten noodgedwongen op zoek naar een auto geschikt voor mijn vrouw vanwege haar spierziekte. Via internet bij een prachtige Nissan Note uitgekomen bij autobedrijf Beumer. Zeer prettige mensen die niet opdringerig zijn en die je van goede informatie voorzien.
Prettig bedrijf! Je voelt je er op je gemak! GEEN opdringerige verkooppraatjes.
Zoals vorige week aangekondigd, ben ik (zijn wij)weer bij Luc Beumer Sr & Jr een pracht mobiel wezen uitzoeken.Al mijn extra verzoeken zijn probleemloos door hen in orde gemaakt. Ook de inmiddels traditionele bos bloemen ontbraken niet. We hebben nu een prachtige Nissan-Micra van 2008 met slechts 35.000 km voor een betaalbare prijs. WIJ ZIJN \"TEVREDEN KLANTEN\". Zegt het voort !!!
Ik was weer aan een andere auto toe, mijn nissan almera was alweer 15 jaar oud, zonder problemen en met veel plezier gereden, onlangs een andere auto bij Luc Beumer gekocht, na een zoek opdracht. Een perfecte service en een perfecte auto afgeleverd. Dit is nou echt zo\'n dealer waar je voor het weet 25 jaar auto\'s koopt. Ik ben blij met deze dealer, er zullen nog vele auto\'s volgen
Binnenkort, (volgende maand )ga ik voor de vierde keer een andere auto aanschaffen bij Luky Luc B.Als er staat wat ik zoek. Alle keren ben ik er met Lus Jr goed uit gekomen en verwacht het dit keer weer. Een perfect helder en oprecht auto bedrijf . We komen er aan!
Zeer goede ervaringen. Reeds 35 jaar klant. Deskundig personeel.
Voor ons was het belangrijk een auto opmaat , die aan onze eisen moest voldoen. En wij zijn op geen een punt teleurgesteld en zijn tot de koop overgegaan van een Nissan note. Ook wij werden verrast met een bos bloemen bij het afhalen van de auto. Groet van Fam. de Groot
Ik laat al jaren mijn auto onderhouden bij dit bedrijf en heb nog nooit klachten gehad. Alles is deskundig en tijdig opgelost tegen goede prijzen.
voor een 2e hands auto kwamen we bij autobedrijf Beumer uit. Na een proefrit met de terios en een gesprek waren we snel tot een koop gekomen We konden de zelfde dag nog de auto meenemen,maar moest nog wel beurt en apk aan gedaan worden,na 2,5uur konden we de auto al ophalen. Super. De auto rijd perfekt
Hele goeie service!Auto is netjes afgeleverd volgens afspraak en kreeg zelfs nog een mooie bos bloemen bij het ophalen.Ik heb in het verleden met verschillende dealers te maken gehad en Beumer is zeker de meest behulpzame en betrouwbaarste tot nu toe.Zeker een aanrader.
Ik ben hier nu intussen 5 jaar klant, ze zien je nog steeds staan. Ook als je er voor klein dingetjes langs komt (mijn nissan mankeert nou eenmaal nooit wat ;-)omdat ze goed spul verkopen. Dat is bij andere garages in het verleden wel anders geweest. Bij Beumer snappen ze super goed, dat als je een klant behandeld zoals ze zelf behandeld zouden willen worden, de klanten blijven terug komen. Beumer doorgaan zo, dan komen er nog vele auto\'s van jullie in mijn bezit.
Onlangs 4e auto bij hun gekocht na een uitstap naar ander bedrijf. Toch weer vanuit Beilen naar schiedam voor een auto van een wereld bedrijf. Altijd 100% service en tevredenheid over de gekochte auto. Eerlijk en vriendelijk bedrijf met dito personeel.
Woensdag 18 januari stonden wij met pech vlakbij de garage van Beumer, we waren op vakantie in Zandvoort en voor een rondleiding in Schiedam. De auto starte niet meer en we liepen even bij garage Beumer binnen om te zien of hun de auto aan de praat kregen. Helaas bleek het een kapotte startmotor en startblokje te zijn. We zijn echt super geholpen en konden de volgende dag onze gemaakte auto weer ophalen, die mensen zijn hun gewicht in goud waard!! Hoewel we niet bepaald in de buurt wonen gaan we er zeker heen als we ooit een andere auto nodig zouden hebben! Mensen van Beumer,en in het bijzonder Joop, super bedankt!!!!
Sinds 1975 een tevreden klant,fijne afhandeling bij aankoop geen gezeur. Prima service en fijn personeel. Wat verlang je nog meer.
Uitstekend garagebedrijf .Altijd staat de koffie klaar en kan ik wachten tot mijn auto klaar is.
Heb op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken voor een kleine beurt en winterbeurt van onze Nissan Note. Dit was bij Autobedrijf L.D. Beumer geen enkle probleem. Sterker nog, men heeft rekening gehouden met onze omstandigheden. De auto werd direct bij aankomst in de werkplaats gereden en er werd ook nog extra aandacht besteed aan mijn wensen. Heb dat bij andere autobedrijven/dealers wel eens anders meegemaakt. Met een kopje lekkere koffie er bij en een heerlijke oliebol, werd het wachten op de auto geen enkel probleem. Snelle een zeer goede service. Kom er volgend jaar zeker weer terug.
Mijn nicht attendeerde me op deze garage waar ze al meer dan 35 jaar haar auto\'s aanschaft en onderhoud. Ze heeft recent weer een nieuwe auto daar aangeschaft en is zeer lovend over hun service. Recentelijk heb ik bij Beumer mijn jonge auto ingeruild voor een jonge Nissan. Ze had inderdaad niks gelogen: ik bleef me verbazen over de ouderwetse persoonlijke service en klantvriendelijkheid. Dat welkome gevoel zal ik niet zo snel vergeten en hoewel Schiedam voor mij niet om de hoek ligt, is deze ervaring zeker de moeite waard om met deze garage verder te gaan bij de aanschaf en onderhoud van mijn auto. Ik wens Beumer heel veel succes met de voortzetting van dit prachtige bedrijf.
Goed bedrijf met een hele goede klantvriendelijke service. zeker een aanrader
Geweldig goed bedrijf, we hebben al diversen auto\'s gekocht bij Beumer. Nog de gezellige oude sfeer gebleven na het over nemen van vader op zoon Luc. Prima garage tegen eerlijke prijzen!
De heer Luc Beumer jr. hebben wij ervaren als een zeer vriendelijke man die gevoel heeft voor commercie, maar wel open en eerlijk zijn stappen uiteenzet zodat je vooraf weet hoe hij aan een goede inruilwaarde komt en hoe de auto afgeleverd gaat worden. De aflevering is gegaan als afgesproken en hoewel de navigatie in eerste instantie niet goed werkte, is dit ook volgens afspraak opgelost. Wij willen Beumer aanbevelen, omdat je geen nummer bent, maar echt klant. Hierdoor hebben wij met de gebruikelijke emotie om een andere auto te kopen ook na de koop een goed gevoel over. En dat zorgt ervoor dat je terugkomt.
Service staat hier hoog in t vaandel. Wij worden hier deskundig en vriendelijk te woord gestaan en behandeld, je bent hier nog steeds geen nummer maar een mens.
Service en expertise. Men staat altijd voor je klaar ook al heb je geen afspraak gemaakt.
Een zeer goede service en klantvriendelijkheid