Booltink niets te wensen over laat.
ik bij Booltink vriendelijk, vakkundig en snel geholpen wordt. Ik heb altijd het gevoel dat mijn auto 100 procent in orde is.
een leuk gezellig bedrijf waar service zeer hoog in het vaandel staat klant of niet maakt niet uit
vriendelijk behulpzaam
Als jouw auto bij Booltink wordt gerepareerd weet je zeker, dat het goed gebeurd. Bovendien hebben zij een heel goede service en zijn zij altijd even vriendelijk
zij 100% klantgericht zijn in hun benadering , met je mee denken bij aanschaf nieuwe auto , bij reparaties. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Er is als het enigszins mogelijk is een leenauto. (Zelfs voor een reis op en neer naar Londen ivm met een begrafenis , toen bij onze eigen auto de startmotor het begeven had!)
het een verademing is ten opzichte van de autobedrijven in de stad die ik tot nu toe heb meegemaakt: altijd een vriendelijk welkom, goede informatie en overleg over te maken keuzes, daadwerkelijk meedenken om kosten binnen de perken te houden.
men uitertst vriendelijk is en gaarne bereid om tussendoor probleempjes op te lossen (service gericht)
Alle in reden bezoek genoemde redenen zijn voor mij doorslaggevend om naar Jan Booltink te gaan. Ik heb op autogebied twee linkerhanden, maar ik vertrouw op autogebied volledig op Jan Booltink en zijn mensen.
Er een enorme betrokkenheid vanuit gaat. Wellicht betaal je iets meer, maar dan krijg je ook wat
ze vriendelijk en vakkundig zijn en service hoog in hun vaandel hebben staan.
het een bedrijf is wat goed de reparaties verricht, klantvriendelijk is en in het dorp moet blijven.
Dit bedrijf betrouwbaar is en een goede service verleent.
Men goed werk levert, prijzen redelijk zijn en vooral zeer vriendelijk personeel
Erg vriendelijke mensen, goede service ook!
altijd vriendelijk en de koffie staat klaar
Het een goed autobedrijf is en ik met vertrouwen een volkswagen polo had gekocht en heb er heel veel plezier mee gereden maar helaas heb ik er een ongeluk mee gehad en is totale los maar ik was wel langs geweest voor weer een nieuwe auto maar ze hadden geen polo tweede hands helaas anders had daar weer een auto gekocht ik zou het iedereen die ik ken booltink in leuth aanbevelen ik kom zekker weer een keer terug bij booltink
de service blijft altijd goed, voor iedere klant of je wel of geen auto gekocht heb daar en of je wel of geen vaste klant ben.
Service jarenlang hoog in het vaandel staat, Is familiebedrijf met historie, Klantvriendelijk behulpzaam en oplossingsgericht.