We komen al jaren bij deze garage. Nooit klachten gewoon top service En aardig personeel

Prettige garage.

Prettige garage, goede voorlichting, goed geholpen

Prima alle afspraken nagekomen

Goed en vriendelijk geholpen, goede ervaring bij het aankoopproces.

Een zeer goed bedrijf

De behandeling is van grote klasse en het personeel is van grote klasse je wordt prima geholpen. Toppie grote klasse

Open, transparant, en een prima sfeer

Prima ervaring. Geen enkele wanklank. Wél viel op dat bij beide bezoeken de wifi haperde. Waarbij tot ouderwets papierwerk moest worden overgegaan. Een betrouwbare verbinding is essentieel.

Altijd netjes te woord gestaan door al het personeel I

Goed geslaagd, goed adres

Wij wisten precies wat wij wilden en aankoop en inruil verliep prima. Voor het eerst bij van der Boon. Niet naast de deur, maar de positieve reviews met hoge scores gaven de doorslag. En heb je ook maar iets, dan wordt gelijk opgelost. Absoluut geen spijt....

Fijn autobedrijf

Inruil van onze auto en aankoop van een andere auto is super goed verlopen. Wij waren heel erg tevreden over de afwikkeling.

prettige dorps garage

heb al paar auto s gekocht bij jullie heel fijn geholpen

Vriendelijke mensen

Ik heb daar een auto gekocht en waren zeer vriendelijk en lekker gewoon

Top bedrijf en meedenkend personeel

Top bedrijf en meedenkend personeel

goed advies, goede inruil, goede koop.

Ik kocht een Susuki s cross 2 jaar oud. Kreeg goed advies en een goede prijs voor mijn oude auto.

Prima garage

Prima garage waar we al jaren komen en al verschillende auto'shebben gekocht, tot onze grote tevredenheid

Goed en vriendelijk.

Ben vriendelijk geholpen door de verkoper. Er werd alle tijd genomen voor uitleg. De aflevering van de auto was alleen zat wreek drie weken tussen aankoop en aflevering. Dat was jammer maar mij van te voren al mee gedeeld. Heb mijn auto nu 3 weken. Ben heel tevreden over de auto.

Vanaf de ontvangst tot aankoop en aflevering een goed gevoel!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel. Een showroom met allemaal kwaliteitsauto’s. De auto waar wij voor kwamen gaf meteen een positieve vibe. Zag er mooi uit. Ook de proefrit gaf geen ander gevoel. De onderhandelingen waren duidelijk. Afspraken zijn allemaal nagekomen en de oplevering was ook erg prettig.

Snel geregeld

Koop kon snel worden gesloten. Auto werd spoedig geleverd, al had dat van mij nog wel eerder gemogen. Bij aflevering werd alles duidelijk uitgelegd en de papieren overgedragen. Prima service van Wilko en zijn team.

Fijn bedrijf. Met fijn personeel.

Fantastisch

Vertrouwd een tweedehands auto gekocht

Verkoper had direct door wat onze wensen waren en maakte een mooi aanbod voor een passende auto binnen ons budget.

Goede ervaring

Vriendelijk bedrijf dat de tijd voor je neemt. Ik heb er met plezier mijn nieuwe Vitara gekocht.

Ruime aanbod auto’s en vriendelijk personeel

Wij zijn vriendelijk ontvangen en kregen de gelegenheid om rustig rond te kijken in de showroom. Ons oog viel op een mooi ogend Suzuki. De verkoper gaf ons uitvoerig uitleg over de staat van de auto en kregen op al onze vragen een duidelijk antwoord. Terstond mochten wij ook een proefrit maken. Al met al zijn wij uiterst tevreden met de dienstverlening en hebben daardoor met vertrouwen meteen de koop afgerond.

Hele persoonlijke en eerlijke verkoop

Ik heb de bejegening als heel prettig en vriendelijk ervaren. Ook gaven ze goede en nuttige informatie

Correct en netjes geholpen

Zij hebben altijd tijd voor mij. Denken positief mee.

Blij met onze SUZUKI van vd Boon.

Prima ontvangen en geholpen. Mooie auto hier gekocht.

Gewoon zoals altijd 'goed'.

Altijd goed geholpen op een vriendelijke manier!

Bilderdam 16

2451 CW Leimuiden