Geweldige ervaring

Goed, snel en eerlijk geholpen door Wilko bij de aankoop van onze nieuwe Toyota. Wij komen zeker terug!

Altijd betrouwbare auto's en geweldige service

Nog nooit een klacht, als meer dan 30 jaar klant

Prima garage, goede voorlichting

We wilden een andere auto kopen, we werden goed voorgelicht over alle voors en tegens van een oudere auto, en hebben toch besloten een wat jongere auto te kopen.

Heel goed !

Ben heel blij met jullie service, heb de gang van zaken als zeer prettig ervaren. Zo hoort service te zijn :-)

Prettige medewerker

Ik werd prettig geholpen

Prima en zeer betrouwbaar bedrijf

Ik heb door de vele jaren heen zo'n 12 of meer auto's bij "Boon" gekocht. Had geen behoefte om naar een ander bedrijf te gaan en die behoefte zal waarschijnlijk ook niet komen. Goed en betrouwbaar bedrijf en behulpzame medewerkers.

Uitmuntende service, deskundigheid en klantvriendelijkheid

Autobedrijf van der Boon BV in Leimuiden verdient een sterke aanbeveling voor hun uitmuntende klantenservice en vakmanschap. De communicatie is helder, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Het personeel is zowel vriendelijk als deskundig, gericht op oplossingen in plaats van problemen. Ik waardeerde de zorgvuldige aflevering van de auto, compleet met een grondige beurt en een leuke extra attentie. Hun prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Dit autobedrijf staat duidelijk met beide benen op de grond en biedt een persoonlijke touch die tegenwoordig zeldzaam is.

Nieuwe auto gekocht. Afspraken goed nagekomen. Geen opdringerige verkoop praatjes. Gewoon goed en eerlijk advies. Hopen dat dit zo blijft in de toekomst tijdens onderhoud.

Onze ervaring hebben wij als zeer prettig ervaren.

De professionele en zeer vriendelijke verkoper Marcel gaf ons direct een vertrouwd gevoel, waardoor wij met een gerust hart tot koop van een mooie auto zijn overgegaan, waar wij super trots op zijn.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent, uitstekende service! Vriendelijk en kundig personeel, dat in oplossingen denkt en niet in problemen.

Deskundig en vriendelijk

Hebben laatst een Swift uit 2019 gekocht. Netjes tot een prijs overeengekomen. Auto werd keurig afgeleverd met uitgebreide beurt. Als attractie bij de aflevering een leuke doos gesorteerde heerlijke drop. Leuk!

Prima geholpen

Tijdens het zoeken naar een andere auto goed geholpen. En ons de tijd gegeven om te beslissen

Alles prima zoals besproken

X

Super geholpen. Rijd nu in een heel fijne auto.

Heel goed geholpen. Rijd nu in een heel fijne auto. Super bedankt.

Goed onderhoud Subaru Forester voor redelijke prijs

Onze Subaru Forester voor een onderhoudsbeurt gebracht. Vriendelijke ontvangst en het onderhoud werd goed uitgevoerd. Duidelijke aandachtspunten voor vervanging bij volgende beurt volgend jaar. Goede prijs/ kwaliteit voor het onderhoud.

Staan altijd voor je klaar niks is teveel

Zeer correct en vakkundig

Fijne auto gekocht ze bieden een realistische prijs voor je auto (inruil) en zeer correct en bekwaam

Deskundig en plezierig

Plezierig en deskundig

Super geholpen met de aankoop vannde nieuwe auto

Zeer professioneel geholpen. Ze denken goed mee en hebben een passende auto voor ons gevonden. Wij zijn zeer tevreden en kopen zeker de volgende keer bij vd Boon

zeer goed

al meer met v,d, Boon te maken gehad. Altijd zeer tevreden

Klantvriendelijk en duidelijk.

Met Marcel hebben we zeer prettige gesprekken gevoerd. De sfeer was ongedwongen, geen verkooppraatjes en geen druk om de auto toch maar te kopen. De auto die we gekocht hebben was keurig schoongemaakt en gepoetst en al het papierwerk was al geregeld. Wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf van der Boon

Vriendelijk in combinatie met kwaliteit

prima autobedrijf

Klant vriendelijk , goede en verschillende auto's te koop.

Vriendelijk, met beide benen op de grond

Fijne gesprekken, geen blah blah verkopers.

Geweldig bedrijf.

Een bedrijf waar de klant echt nog koning is!

Bilderdam 16

2451 CW Leimuiden