super

heb een ford eco sport gekocht op aanraaden van marcel de honder vijfen twintig pk rijd lange afstanden mee naar polen gereeden rijd heerlijk alle afspraaken na gekoomen

Zeer goede ervaring bij Van der Boon

Ford Focus aangeschaft bij dit autobedrijf en deze is keurig afgeleverd. De ervaring met dit bedrijf is boven verwachting erg goed. Geen opdringerige verkopers maar prima geholpen door Marcel. Leuk om een bedrijf te treffen zoals het hoort. Het doet je beseffen dat het niet gaat om mooie dure panden waarin de auto's gepresenteerd worden maar om de mensen die er werken, die maken het verschil. Ik weet nu al waar ik bij de volgende aanschaf het eerst ga kijken. Kortom top!

Goed ontvangen en Goed geholpen.

Zag online een auto. Afspraak gemaakt, de auto stond gewassen en wel klaar voor het maken van een proefrit. Zag toen echter een andere auto en daar ben ik toen voor gegaan. Ben zeer netjes en keurig geholpen.

Sinds 8 jaar klant en heb er twee maal een auto gekocht. Het personeel, dat er ook al jaren werkt, is vriendelijk, betrouwbaar en servicegericht. Er staat ook altijd een leenauto klaar. De garage ligt een beetje afgelegen, maar is het omrijden waard.

Prettig ontvangen, geïnformeerd en begeleid bij het kopen van onze auto

Prettig ontvangen, geïnformeerd en begeleid bij het kopen van onze auto.

Prima behandeld, ondanks enkele tegenslagen.

We kwamen binnen en werden meteen goed te woord gestaan afspraak gemaakt voor proefrit , auto gekocht en eigen auto ingeleverd

Duidelijk, behulpzaam en snel

Bij het zoeken naar een nieuwe auto werd ik snel en flexibel geholpen. Ze stelden goede vragen om me te helpen uitzoeken en mijn eisen duidelijk te krijgen. Ze zetten geen druk op het maken van de beslissing, ik kreeg het gevoel dat het bij v.d. Boon draait om dat iedereen de auto krijgt die ze willen i.p.v. dat het draait om pure verkoop.

Open, goed en vertrouwen

Terug naar de vroegere vertrouwdheid. Natuurlijk zijn verkopers vriendelijk als ze je iets willen verkopen maar het gevoel hier is goed en de service is tot nu toe ouderwets prima in orde.

Uitstekende service

Prettige ervaring, alles is netjes en snel geregeld. Tevreden met mijn auto.

Goed ontvangen en op heel prettige manier geholpen

Hoewel ik nrrveus was voor de proefrit werd ik op mijn gemak gesteld. Goede informatie over de auto en vervolg service.

Zijn goed geholpen

Goede ervaring met de verkopers, als zeer prettig ervaren.

Keurig en netjes geholpen

Altijd vriendelijk en beleefd

Prettig contact en betrouwbaar.

Het contact met van der Boon was goed en prettig. We zijn goed geholpen bij de aankoop van onze auto!

Recht door zee en rechtschapen.

Openheid over wederzijdse waarden van de onder handen zijnde inruilzaken en bereidheid tot verkrijgen van overeenstemming over de wederzijde prijs aanpassing.

Goed bereikbaar, duidelijk, direct, goede service

We zagen online een auto. Na contact wat soepel persoonlijk en direct verliep een bezichtiging gepland. Zagen toen ook andere auto daar ook proefrit mee gemaakt. Na onderhandelingen en inruilen toch voor de andere auto gegaan. Na aanschaf wat vragen deze netjes beantwoord. Garantie van een jaar. Eerste aankoop maar tot op heden tevreden.

Heel fijn garagebedrijf

Deze garage is echt heel fijn om heen te gaan. Fijne medewerkers. Altijd behulpzaam.

Goede informatie en service

Ik werd goed geïnformeerd over de auto, waar nodig ook installatie o.a. Multi media systeem. Voorts goede en snelle service

De service en klantvriendelijkheid is in één woord perfect !

De inruil van mijn auto verliep vlekkeloos. Met name de uitleg bij de levering van de nieuwe auto was helder en afdoende . Dat geldt ook voor de demonstratie van de vele bedieningsfuncties. Ik heb de gebruiksaanwijzing vrijwel niet meer hoeven raadplegen. Een pluim voor zowel Wilko als Jeroen.

Super geholpen

Na mijn schade was alles super snel geregeld Leen auto gekregen en uiteindelijk ook mijn andere auto hier gekocht

Zeer professioneel

Vriendelijk en deskundige service. Zeer betrouwbaar adres.

Zie hieronder.

Goede service ontvangen.

Super goed geholpen met de aankoop van onze auto.

We kwamen zonder afspraak binnen lopen en werden netjes te woord gestaan. Na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben, hebben we de zelfde dag nog een proefrit gemaakt. Vlot hadden we een inruil aanbod op onze auto en werd de koop gesloten. Super geregeld

Bedrijf maakt op mij een prettige indruk.

Goede afhandeling van koop en inruil. De verkopers gaven ons in tegenstelling tot andere autobedrijven niet het gevoel van onbetrouwbaarheid. één klein puntje: de auto was bij aflevering onvoldoende van binnen schoongemaakt.

zeer prettig

Zeer prettig contact gehad en is goeie gozer en goede verkoper.

Heel fijn bedrijf!

Heel fijn personeel die allemaal weten wat service verlenen betekend. Ik kom hier al jaren en dat zegt naar mijn mening voldoende! Waarom zou je ergens anders heen gaan?!

Bilderdam 16

2451 CW Leimuiden