Communicatie was helder. Ook werd er meegedacht wat wel en (nog) niet te repareren/ vervangen.
Keurig netjes geholpen
Combinatie onderhoudsbeurt en APK is binnen de afgesproken tijd uitgevoerd zonder complicaties. Prettige wachtruimte met koffie e.d.
Zie onder
Een zeer uitstekende garage. Zeer klantvriendelijk.
Al jaren klant, voor deze regio de beste dealer
Hele vriendelijke mensen, helpen je goed en komen hun afspraken na. De perfecte garage voor ons.
aardig aan de telefoon, mee zoeken naar ruimte op korte termijn, zodat we verder vakantie konden houden, dat was erg fijn. We hoefden niet lang te wachten en ook iets kleins wat we niet hadden aangekondigd werd met groot plezier verholpen. Hulde!
Voor 18 augustus afspraak gemaakt voor APK keuring. Krijg ik en boete van 159,- omdat hij 23 augustus nog niet is goedgekeurd...nauwelijks reparaties nodig (1 lampreflector, remleiding behandelen)
Al jaren klant bij garage Bovenkamp. Zeer tevreden met betrekking tot klantvriendelijkheid en service. Prettige omgang met het personeel en de reparaties worden naar mijn oordeel goed uit gevoerd.
Deskundig
Betreft onderhoud camper. Perfecte controle met duidelijke uitleg. Wil geen 5 sterren geven, maar het spant erom.
Werd zo spoedig geholpen
Ik kom voor de Camper. altijd prima geholpen duidelijk hoe en wat. Kan de Camper altijd neer zetten nacht van te voren. Altijd fijn. Kunnen ze evt morgens beginnen. Komen dan altijd telefonische terug als er iets gedaan moet worden wat niet was besproken. vandaar zeer goed.
Altijd een vriendelijke ontvangst en alles wordt vlot afgehandeld.
Uitgevoerde afspraak onderhoud prima gedaan. Verrassing na telefoontje, extra kosten door omstandigheden, jammer voor mij, maar in overleg opgelost. Jammer van de tegenvaller voor mij, want de extra kosten moeten toch betaald worden.
Iedereen van hoog tot laag staan altijd voor me klaar! Veel waardering voor! Albert Drees
Nog een garage met interesse voor zowel de klant als zijn auto.
snel klaar
Afspraak snel gemaakt , alles volgens afspraak uitgevoerd , leenauto geen probleem dus alles naar wens
Snel en vriendelijk een afspraak kunnen maken, je wordt ook niet weggestuurd als wilt kijken en contact met monteur kan ook. Nette opgeruimde zaak. Foutjes worden snel verholpen en service en koffie zijn goed!
Altijd duidelijke afspraken
Prima service en kwaliteit