Ben al jaren klant bij Vakgarage Bovenkamp, dat zegt genoeg.
NVT
Flexibel en goede communicatie over werkzaamheden.
Vakkundig en snelle ajhandeling van mijn probleem met mijn desbort alle lof .
Als vakantieganger werden wij vriendelijk en deskundig geholpen. Perfect.
Ben al jaren klant en heb enorm goede ervaringen met dit bedrijf. Deskundig en klantgerichte oplossingen.
Laagdrempelige werkplaats en showroom, vriendelijke benadering en vlotte service, waar vind je dat nog….in Vledder dus. Absoluut aanbevolen, voor elk merk.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers met verstand van zaken
Top garage, zeer vriendelijke mensen met super verstand van zaken!!!! Kan niet anders zeggen dat garage Bovenkamp gewoon super is Vr groet Klaas en Anja van der Wal
Leveren goed werk en komen afspraken na. Top.
Geen op of aanmerkingen
Zoals altijd perfect
Afspraken nagekomen en vlot gewerkt daar hou ik van!
in een woord goed
zie boven
Na een gedwongen verhuizing naar Zwolle, ruim 2 jaar niet bij Bovenkamp geweest. Onlangs waren wij bij kennissen in de buurt van Vledder, toen het linkerportierraam niet meer dichtging. Met een open raam terug naar Zwolle leek ons niet zo prettig, dus bij Bovenkamp langs gegaan. Zij hadden een raammechanisme in voorraad en met drie kwartier waren wij weer op de terugweg naar Zwolle met een dicht raam.
Zonder overleg niet noodzakelijke werkzaamheden uitgevoerd en oude onderdelen weggegooid. Uiteindelijk goed opgelost door Bovenkamp.
Ik heb altijd goede ervaringen met deze garage,maar 1 ding moet mij van het hart.Op de rekening staat vermeld dat er ruitewisservloeistof bijgevuld is,maar het tankje was zo goed als leeg.Het lijkt wel dat dit altijd standaard op de rekening vermeld staat.
Foutmelding van de kathalisator. Goed opgelost.
Ontvangst is heel plezierig en service gericht. Verder als je “klein” probleempje hebt, wordt het direct opgelost door de monteur van de campers. En deze monteur is ook zeer klantvriendelijk je kunt hem van alles vragen en hij komt met een juist antwoord of een juiste oplossing van het probleem.
zeer goed, maar het emailadres is niet meer goed.....moet zijn:[email protected]
Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf
Netjes geholpen, vooraf gebeld met prijsopgave en daarna snel klaar.
Prettige mensen in een ongedwongen sfeer. Maakt goede afspraken en er wordt keurig werk afgeleverd.