Wij zijn zeer tevreden,en bevelen u bedrijf aan!! L
Een correcte ontvAngst met deskundig personneel.
Ik ben al jaren trouwe klant bij Garage Bovenkamp en ben uitermate tevreden.
mijn ervaringen met dit bedrijf zijn al decennialang heel gunstig,zowel met onderhoud als aankoop van een andere auto. vooral klantvriendelijk.
Goede service voor een goede prijs
Aandacht voor de klant. Zeer goede service. Een plezierige sfeer op het bedrijf. Het is alleen jammer dat je zo\'n eind moet rijden voor klein onderhoud. daar en tegen staat er altijd een auto paraat.
Wij hebben goede ervaringen met Bovenkamp. Alleen waren we de laatste keer ontevreden over de afhandeling ná de apk. Een week na apk brandde het remlampje. Bij controle in de garage bleek dat de remblokken en remschijven versleten waren en vervangen moesten worden. Toen we opmerkten dat de apk goed was, was het antwoord \'ja, voor de apk voldoende\'. Dit lijkt ons vreemd en gaf ons geen veilig gevoel. Het verschil tussen apk goed en 1 week later remmen vervangen lijkt ons zeer onwaarschijnlijk. Bovendien is niet eens gemeld/geadviseerd dat ze wellicht aan vervanging toe waren. Verder zijn we reuze tevreden, hopelijk eenmalige ontevredenheid.
zijn uitstekend , zeer klant vriendelijk, goed service,
Prima service en altijd vriendelijk
Wij zijn super tevreden en al jaren vaste klant!
Tot en met 2011 een uitstekend bedrijf, dat foutloos werk leverde, zowel qua service en en technische uitvoering. Sinds 2012 (al sinds 1970 onafgebroken klant) hapert er in mijn geval reeds twee keer een gemaakte afspraak, hetgeen ik in die 40 jaar daarvoor nog niet eerder heb meegemaakt.
Goede verkopers en een hele goede service en goede en leuke monteurs
Winterbanden voor de camper, een vloermat, en een extra sleutel: alles probleemloos verlopen dus prima.
Gastvrij, klantvriendelijk, goede service
Altijd goed Als de auto wordt gekeurd dan is er altijd overleg als er iets bijzonders wordt geconstateerd. Men is altijd voorkomend en vriendelijk
Klantvriendelijk, doen hun best voor je als er met Fiat zelf gecommuniceerd moet worden. afspraak kan meestal snel en reparatie na overleg en uitleg.