Stond onderweg met pech , toen nog geen klant van dit bedrijf, werd ondanks drukte, vakantie en daardoor personeelstekort gelijk geholpen.
Goed geholpen
Prima, direct en vakkundig geholpen bij onverwachte storing
Altijd mijn garage en nooit geen klachten
Geweldig bedrijf , menselijk en aandacht voor de problemen en de klanten.
Dat het een hele fijne garage is. Geen probleem. Altijd goed
Zeer netjes en vlot
Autootje van mijn dromen gekocht, zeer behulpzame vriendelijke mensen , zeker een aanrader om eens te gaan kijken ! Ik heb er een heel goed gevoel bij.
Auto defect op vakantie gegaan, gerepatrieerd naar Bovenkamp. Ondanks alle drukte, toch zeer snel gerepareerd. Wat een top garage, hulde voor de medewerkers!
Zie hier boven
Al heel lang zijn wij klant van Bovenkamp. Vanaf dag één hebben we een prima relatie en ahv van deskundig advies, zonder poespas in de loop der jaren diverse auto’s gekocht en ingeruild onder goede en betrouwbare condities. Een vaste waarde voor ons!
Zeer klantvriendelijk staan direct voor jou klaar.
Goede en vriendelijke service
Prima uitgevoerd.
Goed geholpen, vriendelijk personeel
Onze bedrijfsbus daar al jaren in onderhoud. Altijd goed voor elkaar en bij pech word er altijd snel hulp en/of oplossingen geboden
Klant vriendelijk
Kom daar al vanaf 2007 en heb nog nooit een reden gehad om ook maar enigszins te twijfelen aan het vertrouwen dat ik vanaf dag 1 in hen had.
Perfect behandeld
Voor eerste keer bij deze garage. Prettig contact en overleg. duidelijk in afspraken.
Vakkundig, eerlijk, goede service, vriendelijk.
Bovenkamp zorgt ervoor dat we mobiel zijn en blijven, ook in lastige omstandigheden weet men ons optimaal te ondersteunen.
Goed werk leveren met een sympathiek team. Fijn!
Men staat altijd weer onmiddellijk voor je klaar. En alles wordt in de kortst mogelijke tijd afgehandeld. Moet je een half uurtje wachten dan komt meteen de vraag of je zin hebt in een bekertje koffie. Het is gewoon een prettig bedrijf.