Eerlijk en betrouwbaar

Voor de derde keer een auto gekocht bij dit familiebedrijf. Persoonlijk, betrouwbaar, attent. Servicegericht. Fijn om hier een auto te kopen en in onderhoud te hebben.

Weer goed geholpen met aanschaf nieuwe auto

Goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto, meerdere proefritten in verschillende auto's geen probleem. Uiteindelijk een goede mooie C5 aircross gekocht

Had beter gekund!

N.a.v. de aankoop van een auto hebben we helaas geconstateerd dat er niet naar de bandenspanning en hoeveelheid motorolie is gekeken bij oplevering. Ook ontbrak het bandenreparatiesetje. Dat constateerden we gelukkig zelf op tijd.

Fijne en goede secuce

Prettige zaak , prima geholpen

Een autobedrijf uit duizenden!

Het warme hartelijke welkom is iets bijzonders om te ervaren. Het prettige gesprek, het luisterend oor en het deskundig advies zijn de ingrediënten van wederzijds vertrouwen. Kortom de juiste basis om, ook op langere termijn, zaken te doen!

super

Bij een storing in mijn Peugeot 2008 werd uitstekend geholpen en het probleem meteen verholpen. Eigen garage (van Vliet had geen tijd ) Ik kwam in een warm bad en heb gelijk maar een nieuwere 2008 gekocht. Super vriendelijk personeel. een 10 met een griffel

Er werkt een perfect team

Ik kom nu al 7 jaar bij autobedrijf Broere dus dat laat al zien, dat je daar perfect wordt geholpen.

Fijne zaak prima behandeld ik ben zeer tevreden

Wij waren prima ontvangen de koffie staat klaar fijn om zaken mee te doen leuk hoe zij de auto hebben onthuld zeer tevreden

Goed en betrouwbaar

Wij zijn heel erg tevreden ! Gerard is een vriendelijke en goede verkoper ! Ze hebben goede service en zijn betrouwbaar ! Door omstandigheden van beide kanten leverden ze onze auto netjes thuis af !

fijn geholpen

Mooie auto gekocht en geholpen door fijne mensen

begrijpelijke uitleg en prima service vriendelijk en mensen met verstand van zaken

Zeer klantvriendelijk Autobedrijf

Autobedrijf dat zeer goed meedenkt met de klant . De service staat op hoog niveau.

Top service

Een bedrijf met super aardige mensen die altijd bereid zijn je te helpen

Vriendelijk ontvangen maar .......................

De afspraak was dat er een automaatje geregeld zou zijn voor de dag dat de trekhaak gemonteerd zou worden. was op de dag van monteren niet bij de balie bekend. chef garage heeft het toch netjes geregeld. Verder blijft het ontbreken van een info c.q. instructieboekje van de c3 aircross bij mij als irritant en vervelend achtervolgen. heb wel een pdf bestandje ontvangen maar dat kan bij lange na niet tippen aan het originele boekje. bij de eerste Citroën had ik de gewoonte om het boekje door te nemen als mijn vrouw aan het shoppen was en ik in de auto even bleef wachten. Het argument dat het een Franse auto was houdt geen stand aangezien ik hem in Nederland heb gekocht van een gerenommeerd bedrijf. Tot slot ging er na een kilometer of 40 op de snelweg een lampje branden en kwam er een tekst tevoorschijn dat ik de bandenspanning moest controleren en inderdaad, bij mijn vaste garage hebben zij dat voor mij gedaan en tevens gereset. Als dit tijdens de proefrit was gebeurd was de koop niet doorgegaan en was ik helemaal van Citroën afgestapt, aangezien er bij een eerdere poging, om bij een in Delfgauw gevestigde dealer na de eerste paar kilometer de C5 er mee kapte. Blijft het ook nog jammer dat de bovenste kofferbakplaat ontbreekt, bovenin de ruimte waar ook geen reservewiel (thuiskommertje 80 km) ligt.

Daar een andere auto gekocht en de mijne ingeruild. Prettig verlopen en men houdt zich aan de afspraken. Maar hoeveel sterren geef je daar dan voor? Als oude l... vind ik dat dat gewoon zo hoort maar in deze tijden hoor je daar vijf sterren voor te geven. Dus bij deze.

Goede en rustige verkoper die met je meedenkt

Ik kwam zonder afspraak voor een tweedehands auto. Heb in verschillende een testrit mogen maken. Bij iedere auto goede en duidelijke uitleg. Een hele leuke peugeot gekocht. Mocht hem een paar dagen later al ophalen. Hij was nagekeken, vol getankt en schoongemaakt. Bij ophalen was de verkoper heel geduldig en nam de tijd voor mij.

Goed uitleg over de gekochte Citroen e C4.

Tot op heden tevreden

heel goed!

Vakmanschap, uitstekende service en een klantgerichte vriendelijke eigenaar met een bekwame en sympathieke staf medewerkers hebben gemaakt dat ik al heel lang een tevreden klant ben!

Snel en betrouwbaar

Hier een aantal maanden geleden een Nissan Micra gekocht. Goede garantie afspraken en hele nette en eerlijke auto's. Absolute aanrader!

Super tevreden met autobedrijf Broere.

Zeer tevreden met autobedrijf Broere. Super aflevering met een ingepakte auto met een hoes. Dat vindt je bijna nergens meer deze service. Hier is de klant nog koning. Ik heb na een week nog even contact gehad en kon direct langskomen en werd ook nog meteen geholpen. Ik kan dan ook.niet anders dan autobedrijf Broere bij iedereen aanbevelen..

Blij met onze aankoop !

Gerard heeft ons goed geholpen met onze wens voor een boodschappenauto. Koop was snel beslist en er werd snel afgeleverd.

Denken goed mee! Blij met auti

Snel nieuwe auto nodig. Fijne auto gekocht en vanuit bedrijf goed meegedacht om auto snel af te leveren en beurt later te doen. Perfecte service.

Fijne betrokkenheid en hulp

Ze hebben mij prima geholpen bij de keuze van een nieuwe auto

Persoonlijke aandacht

T is prettig 1 aanspreekpunt te hebben. Peter Feleus is een fijne verkoper. De 2 auto's die we gekocht hebben voldoen aan de verwachtingen. Netjes afgeleverd.

Lekdijk 73

2921AC Krimpen aan den IJssel

Over Autobedrijf Broere | Citroën | Peugeot | Carver | SPOTiCAR | Eurorepar Car Service

Autobedrijf Broere: ruim 70 jaar kwaliteit & betrokkenheid Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee. Wij geloven in een transparante werkwijze Zes dagen per week bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt u direct bij binnenkomst. In een open sfeer ontdekt u de mooiste selectie modellen van Citroën, Peugeot en Carver. Ook bent u vrij om het ruime aanbod met SPOTiCAR-occasions van allerlei merken op uw gemak te bekijken. Efficiënte werkplaats voor alle merken Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om u veilig op weg te helpen, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken. Verder geven zij u over allerlei autozaken zoals laadoplossingen, navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech bieden onze pechhulp-partners 24/7 de hulp die nodig is. Onze autowasstraat en tankstation maken het aanbod compleet. Kennismaken met Autobedrijf Broere Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Bent u benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.