goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn van mening deskundig, eerlijk en vertrouwd te zijn geholpen bij de aanschaf van onze C3. Auto perfect afgeleverd. Vragen en begin probleempjes snel en deskundig opgelost. Wij hebben het vertrouwen dat dit ook in de toekomst wel zo blijft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, maar waarom vragen jullie dat 2x. Eerst via Citroën en nu zelf. Nog meer veren erg in...\r\nDat vind ik maar een drie waard! En nu?

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Ook bij de laatste onderhoudsbeurt weer keurig geholpen.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een bedrijf waar de klant centraal staat.\r\nKlant gericht denkt en handeld.\r\nStaat klaar voor je als dat nodig is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer aangenaam verrast door dit bedrijf en zijn medewerkers,zo netjes als het er van buiten uit ziet,zo wordt je binnen ook behandeld en niet alleen voor een nieuwe auto,ook voor een \"nieuwe\"gebruikte auto is het een feest om hier te komen,je wordt met dezelfde égards behandeld.Wij hebben een prachtige gebruikte auto gekocht en de prijzen zijn gewoon concurrerend met welke autohandel dan ook met dit verschil dat je welkom bent en de auto\'s wel deskundig zijn nagelopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd met goede zorg geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was bijzonder prettig om hier een auto te kopen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig telefoongesprek om afspraak te maken voor proefrit.\r\nBij aankomst stond auto klaar en het verkoopgesprek\r\nging ook erg prettig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Buitengewoon vriendelijk en deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al sinds 2003 klant, goede afspraken en uitvoering.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf problemen aan de computer van de Jumper met optimale inspanning binnen zo kort mogelijke tijd hersteld
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk . Efficiënt en prettig in de benadering van de Klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact en een goede aflevering van de gekochte auto, waarbij gemaakte afspraken zijn nagekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk , altijd behulpzaam , prima service , nemen alle tijd voor de klant helemaal goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met Broere zijn zeer goed, uitstekend zelfs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels 3e auto hier gekocht. Altijd erg prettig contact met zowel verkoop als personeel in de werkplaats. Beste autobedrijf wat ik ken !

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto aangeschaft in een redelijke prijs kwaliteitsverhouding. Echter bij de koop bedongen dat de rechter buitenspiegel zou worden hersteld. Bij afname niet hersteld en de boordcomputer ontregeld. Computer zelf ongeregeld en spiegel is na nieuwe afspraak netjes hersteld.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren wordt ik plezierig en snel geholpen.

Lekdijk 73

2921AC Krimpen aan den IJssel

Over Autobedrijf Broere | Citroën | Peugeot | Carver | SPOTiCAR | Eurorepar Car Service

Autobedrijf Broere: ruim 70 jaar kwaliteit & betrokkenheid Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee. Wij geloven in een transparante werkwijze Zes dagen per week bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt u direct bij binnenkomst. In een open sfeer ontdekt u de mooiste selectie modellen van Citroën, Peugeot en Carver. Ook bent u vrij om het ruime aanbod met SPOTiCAR-occasions van allerlei merken op uw gemak te bekijken. Efficiënte werkplaats voor alle merken Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om u veilig op weg te helpen, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken. Verder geven zij u over allerlei autozaken zoals laadoplossingen, navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech bieden onze pechhulp-partners 24/7 de hulp die nodig is. Onze autowasstraat en tankstation maken het aanbod compleet. Kennismaken met Autobedrijf Broere Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Bent u benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.