• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben een tevreden klant alleen mijn service lampje gaat te pas en onpasbranden. Ze hebben er al verschillende keren naar gekeken en het komt steeds terug.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zodra je binnenkomt, hetzij voor een vraag of voor een reparatie-opdracht, je krijgt altijd het zgn. \'thuisgevoel\'.\r\nIn alle opzichten komt men aan de wensen van de klant tegemoet, hetgeen veelal uitmondt in een evenwichtige prijsstelling. Een echt familiebedrijf waardig!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Echt een TOP bedrijf met TOP medewerkers met de mooiste auto\'s! Niets is te veel en altijd correct: Hoop nog heel lang klant te blijven ;-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage. Deskundige en eerlijke verkoop. Klant is hier nog klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bizonder hartelijk, uiterst correct en erg vakkundig bedrijf dat deze deugden op een vriendelijke en open wijze vervult.Daarbij een heel persoonlijke benadering die welgemeend is.Een geweldig goede meerwaarde van het enorme rijplezier dat we in onze Citroën C5 Tourer hebben.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf! Bij service beurt thuis gebracht en weer opgehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Men doet altijd moeite om een technisch probleem zo goed en zo snel mogelijk te verhelpen. Altijd top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto en de verkoop van onze inruilauto. Transparant en heldere afspraken gemaakt in een goede sfeer waaruit vertrouwen straalde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een 2e hands auto gekocht bij garage broere en zijn zeer tevreden over de aankoop en de service van de garage.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede ervaringen met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Broere, fijne service, geen vraag is te veel. Altijd zeer netjes geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aangezien ik jaarlijks weinig kms maak is in overleg besloten alleen op essentiele onderdelen te controleren. Alles werd in orde bevonden en mijn C1 kan weer een jasr vooruit. Dit scheelt mij enorm in de kosten, ik ben dan ook heel tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel jonge C5 gekocht..prima prijs/kwaliteit... Heel tevreden over de ontvangst en de informatie waardoor de auto goed te beoordelen was. Zakelijk en vriendelijk.geen gladde verkoopverhalen. Aflevering was keurig..er werd aandacht aan besteed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VGBK (Vriendelijk Gastvrij Behulpzaam Kundig).\r\nOntvangst was vriendelijk en we werden geheel vrijgelaten te kijken waarna de verkoper naar onze interesse vroeg. Een luisterend oor.\r\nHij kwam met verschillende opties en bood aan een ritje te gaan maken om de verschillen te proeven. VERKOCHT

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed gevoel en allemaal even vriendelijk.\r\nKan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Lekdijk 73

2921AC Krimpen aan den IJssel

Over Autobedrijf Broere | Citroën | Peugeot | Carver | SPOTiCAR | Eurorepar Car Service

Autobedrijf Broere: ruim 70 jaar kwaliteit & betrokkenheid Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee. Wij geloven in een transparante werkwijze Zes dagen per week bent u van harte welkom in onze grote showroom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. Dat we niets te verbergen hebben, voelt u direct bij binnenkomst. In een open sfeer ontdekt u de mooiste selectie modellen van Citroën, Peugeot en Carver. Ook bent u vrij om het ruime aanbod met SPOTiCAR-occasions van allerlei merken op uw gemak te bekijken. Efficiënte werkplaats voor alle merken Onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel horen vanzelfsprekend bij de diensten van Autobedrijf Broere. Om u veilig op weg te helpen, zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken. Verder geven zij u over allerlei autozaken zoals laadoplossingen, navigatie en accessoires graag meteen advies. En in geval van autopech bieden onze pechhulp-partners 24/7 de hulp die nodig is. Onze autowasstraat en tankstation maken het aanbod compleet. Kennismaken met Autobedrijf Broere Autobedrijf Broere bestaat uit een hecht team dat snel en plezierig schakelt. Bent u benieuwd waarom particuliere en zakelijke relaties uit Krimpen aan den IJssel en omgeving zich bij ons thuis voelen? Kom dan gerust eens langs om samen een kop koffie te drinken.