Hele goede ervaring.

Hele fijne ervaring gehad met garage Van Burken. Goede en vriendelijke service en een geweldige auto meegekregen.

Prima bedrijf

Ik ben hier op een geweldige manier geholpen En natuurlijk een auto gekocht

Top!

Zeer prettig

Erg goed

Ik kwam van ver om een auto te bekijken en de eigenaar kon me ophalen bij het station wat ik erg vriendelijk vond. Daarna de tijd gekregen om een proefrit te maken. Ik was weg van de auto alleen was de apk niet lang meer geldig. Dit is meteen geregeld en ik kon in een prachtige (apk gekeurde) auto naar huis rijden. Dus mijn ervaring is erg positief, erg vriendelijk en snel geholpen!

Top Service !!

Klant is Koning en dat klopt daar! Bertus zeer vriendelijk echt een aanrader veel keuze & betrouwbaar.

x

x

• Klantvriendelijkheid

We kwamen voor een leuke relatief goedkope. En we werden netjes geholpen door deze meneer. We zijn zeer tevreden.

• Klantvriendelijkheid

Klantgericht en klantvriendelijk en komt afspraken na.

De heer Van Burken heeft ons netjes en vriendelijk ontvangen. Daarna mochten we een proefritje maken. De afhandeling van de koop van de auto is ook goed verlopen. Alle papieren ontvangen. De auto is netjes afgeleverd. Er zijn daarna nog banden veranderd en we hebben een nieuwe batterij gekregen voor de autosleutel. Ben erg tevreden over dit bedrijf.

Klantgericht en vriendelijk

Bij onze internet zoektocht naar een vervanging van onze auto kwamen bij garage Van Burken terecht. We werden prettig ontvangen. Al snel bleek dat dhr Van Burken graag resultaat gericht zaken doet. Bij de aflevering bleek bovendien dat het bedrijf service gercht is. De auto werd keurig, compleet met APK keuring en een aantal vervangingen afgeleverd. Petje af.

• Klantvriendelijkheid

Goede service bij en na aankoop van een auto

Goede service bij en na aankoop van een auto.

• Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijk, betrouwbaar en meedenkend.

Super goed geholpen, gekeken naar de mogelijkheden en helemaal naar wens geholpen. Hier kom ik zeker terug.

Prima koop gedaan

Net voor kerst hadden we een andere auto nodig, Van Burken had voor ons een mooie Seat Leon staan . Ook de levering ging erg snel. De dag voor kerst de auto gekocht. De dag na kerst konden we hem al ophalen! Terwijl de distrubutie riem nog vervangen is tussendoor. Bedankt hiervoor!!

Goud eerlijke man, denkt goed mee met ons en helpt waar het kan. Verkoopt goede auto's, prima service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Andere auto gekocht bij Garage Van Burken. Super klantvriendelijk geholpen. Zeer flexibel qua tijd. Deskundig, behulpzaam, goede prijs. Kortom, ik ben super tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk. Aardig en gastvrij volk. Heel goede service. Schone werkgarage. Net bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettige ervaring medewerker heeft ons goed geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat ik \'n auto met automaat moest aanschaffen,ben ik metteen geslaagd bij garage Van Burken. Ik ben zeer goed en vriendelijk ontvangen en geholpen,waarna alles perfect afgehandeld is. De service is uitstekend,nadat er wat kleine dingentjes waren,werd het metteen verholpen,hulde dus,ben zeer tevreden,de garage is ten zeerste aan te bevelen en de koffie was heerlijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Één van de op één hand te tellen garagebedrijven waar de klant centraal staat. Meerdere afspraken gemaakt o.a. over garantie, kleine beurt, banden, etc. en alle naar behoren nagekomen. Bij afname andere auto klein akkefietje gehad wat ook meteen correct opgelost is. Heb de auto nou kort bij een half jaar en heb nog geen problemen gehad. Ga er zeer waarschijnlijk ook voor de reparaties naar toe ondanks het toch kort bij een uurtje rijden is. Super aardige mensen. Alle lof van onze kant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij Garage van Burken een auto aangeschaft. tijdens de aankoop meerdere afspraken gemaakt, perfect nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette prijs gekregen voor m\'n auto. Snelle en nette service met nieuwe auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk. Eerlijk. Deskundig. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Neemt de tijd en denkt mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ben erg tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

erg fijne en persoonlijke service. Zelfs opgehaald van het station om de proefrit te kunnen maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf, snelle service, vriendelijk.

Dorpsstraat 114

3927 BG Renswoude