Heel vriendelijk en snel geholpen

Goed maar wel prijzig

Grote beurt en keuring: ondanks niets bijzonders aan de hand was heeft het ruim €600,- gekost. Een flinke aderlating voor de kerst. Personeel is wel erg vriendelijk en afspraak was snel geregeld.

Prima service en klantgericht

Prima service en klantgericht.

Correct

Vriendelijk te woord gestaan en tevreden over de service !!!

Perfect en vriendelijk geholpen

Super garage

Goede monteurs, altijd behulpzaam en vriendelijk.

Direct en correct geholpen

Duidelijke probleem analyse en behandelplan.

Correct personeel

Altijd goed en vriendelijke mensen. Vooraf bekend wat er gedaan moet worden.

Een fijn bedrijf om je auto te laten onderhouden. Kundig personeel, prettig in de omgang.

Al 36 jaar mijn vaste geweldige garage

Zoals altijd geweldig fijne service en goed onderhoud aan onze auto's

Geweldige service

Ik ken geen beter familiebedrijf dan garage Burlet. Zeer vriendelijke mensen, goed personeel, betrouwbaar en correct. Ik heb nog nooit gehoord dat iets niet mogelijk is.

Zie beneden

Fijn dat we van te voren steeds worden geïnformeerd over wat er moet gebeuren Gewoon duidelijk Geen negatieve ervaringen

Deskundig en snelle service!

Uitstekend!

Uitstekende en snelle service

Wederom uitstekend geholpen: duidelijke communicatie tussendoor bij bijzonderheden en auto halverwege de dag al weer op kunnen halen.

Helemaal goed!

Een vertrouwde zaak. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Een aanrader.

Zoals altijd volgens afspraak gewerkt

Prima service en goed werk geleverd

Is wel allemaal duur gewonden. 2 jaar terug had je nog een grote beurt voor 400 euro, nu al 550.

Top bedrijf.

Zeer tevreden goede service. Vriendelijk en behulpzaam. Top bedrijf.

Fijne garage

Fijne betrouwbare garage met vriendelijke mensen en vakkundige monteurs. wij komenner al jaren voor de onderhoudsbeurten en de apk.

Ben al 50 jaar klant, dit zegt alles

Super service!

Altijd correcte afhandeling vannzowel onderhoud als schade.

Prima bedrijf

Al meer dan 25 jaar laat ik mijn auto's (2) bij Burlet onderhouden, repareren en APK keuren. Nog geen slechte ervaringen gehad. Afspraken makkelijk te maken. Goede communicatie bij onverwachte reparaties en/of bijzonderheden. Vanuit mijn woonplaats (Gem. Beek) prima te bereiken en indien nodig vervangend vervoer.

Snelle service en klantvriendelijk

Géén klachten

Gooi luu, good wirk

Goed personeel, sterke communicatie, administratief juist en kwaliteit van werk. 9/10 omdat niemand perfect is.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen