Geen enkel negatief woord of gevoel

Snel en makkelijk afspraak kunnen inplannen. Duidelijk communicatie vooraf én tijdens. Vriendelijk personeel.

ben tevreden

was reeds 50jaar tevreden

Vakkundig en professioneel

Vakkundig en professioneel

goede service en vriendelijkheid

ik ben heel fijn geholpen door de menssen en een fijne service en de vriendelijkheid vond ik wel belangrijk

Prima behandeling.

Na dertien jaar bij de dealer, ben ik op aandringen van mijn zoon voor de eerste keer bij dit bedrijf terechtgekomen voor een beurt en APK. Ben tot nu toe zeer tevreden. Deskundigheid, vriendelijkheid en, behulpzaam. Dit heb ik bij dit bedrijf ervaren. Een aanrader!

Een prima service. Monteur overlegde met mij toen een kleine afwijking in het materiaal werd geconstateerd. Prima opgelost.

Prima garage

Netjes geholpen en weet nu wat aan mijn auto gebeurd is. Staat alle op rekening, en dat had ik niet bij andere garages.

altijd netjes en correct

altijd in overleg meer werk die nodig is of advies vandaag ook netjes de auto gewassen gekregen top service

Goede kwaliteit

Service is goed en kwaliteit is ook ruim voldoende.

Attentttt, behulpzaam, goede vakkenis en vakmensen

Altijd fijne service!

Dank aan team Burlet die zelfs mijn oude Hyundai er nog steeds weer doorheen helpen!

Car maintenance

Been coming for 8 years I'm happy I found this place. I've never once felt overcharged adm the staff really go the extra mile to help you. Keep up the great work.

Geweldige service, vlot, vakkundig en een normale prijs

Acuut probleem met mijn auto. Opgebeld en er werd meteen werk van gemaakt. De volgende dag was de auto gerepareerd. Top-jongens.

Goede garage en service

Altijd prima geregeld en goede service

Met mijn auto bij jullie geweest voor een grote beurt en apk en kreeg de auto ook nog eens mooi gepoetst terug. Vriendelijk personeel.

Geweldige Garage

Komen de afspraken na

Goede service, flexibel en transparant

Bieden een goede service voor een acceptabele prijs, denken met je mee, bieden alternatieven en oplossingen en handelen altijd transparant. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heel erg fijn!

Positief, fijne en betrouwbare garage

Voor alle onderhoudsbeurten een vakkundige en betrouwbare garage. Waar mee wordt gedacht met de klant. Ik ben heel tevreden.

Vakmanschap met gevoel.

Vakmanschap zoals je niet veel meer ziet. Hier heb je nog een naam en ben je geen nummer.

Goede communicatie, service

Grote beurt incl APK, duidelijke communicatie over advies en bijkomende kosten Auto netjes gewassen afgeleverd, top service

Geweldige garage

Fijne garage.ben geweest voor apk.alles werdt vakkundig nagekeken.vriendelijk personeel.

Positief, snel geregeld, fijn personeel, goeie service

Niets op aan te merken.

Gastvrij en transparent.

Super vriendelijk personeel en goede service.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen