Wat besteld en op tijd daar

Wordt altijd vriendelijk ontvangen met n kopje koffie

Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Als extra service alle vloeistoffen gratis gecontroleerd

Vakkundig en prettig geholpen!

Goed geholpen en fijn te woord gestaan door de eigenaar en baliemedewerkers.

Professioneel bedrijf

Detail APK keuring met suggestieve reparaties inzake preventief onderhoud.

Heel kundig

Ik ben altijd goed geholpen.

Alles tot in de puntjes verzorgd. Haal en brengservice tot en met het schoon terug leveren van de auto.

zeer goed

ik was zeer tevreden zal zeker weer komen

Na zo'n veertig jaar nog steeds zeer tevreden

Onlangs na een jaarlijks onderhoudsbeurt zelfs gewassen teruggekregen. Top!

prima geholpen

ging eerste keer mis door C-gevalletje van monteur maar na nieuwe afspraak vlekkeloos verlopen

Goed geholpen

Goed en snel geholpen

zeer goede garage

mijn ervaaring heel goed bedrijf met de nodige no ho in huis. zij hebben de wagen vakkundig gerepareert en gekeurd voor de apk. ben heel erg tevreden,ben al klant bij deze garage vanaf 1982. burlet ga zo door ,vriendelijk bedankt voor de goede zorgen van de auto. en de apk keuring.

Goed service en klantvriendelijkheid!!

Wordt netjes aangegeven wat er allemaal gerepareerd/vervangen moet worden. Vriendelijk personeel.

Een bedrijf dat functioneerd zoals wij het allemaal graag zouden hebben

Ik kom toch al menig jaartje bij dit bedrijf ,ze hebben hun zaakjes goed in orde.Altijd vriendelijk,en niet alleen op eigen profijt uit,als het er nog mee doorkan word men op euveltjes gewezen,en tevens verteld dat sommige dingen niet direct aan vervanging toe zijn.Zijn er onverwachte reparaties,dan word ik altijd eerst hiervan in kennis gesteld en kan ik dus zelf beslissen of iets direct gerepareerd moet worden. Ik hoop dat ik in de toekomst ook nog gebruik mag maken van dit bedrijf.

Snelle en goede service

De accu was de auto was defect, Burlet is ter plaatse de accu komen overladen, zodat ik nasr hun garage kom rijden alwaas de accu is vervangen

Snelle accurate afhandeling

Zie hierboven

Betrouwbaar en degelijk

Er wordt gedaan wat gevraagd wordt en als er wijzigingen nodig zijn wordt je goed geïnformeerd!

uitstekend

goede service, klantvriendelijke behandeling

Keuring snel en vakkundig uitgevoert tevens gelijk een reparatie gedaan

Vakkundig en snel

Goede service, eerlijk verhaal.

Bij geconstateerde gebreken wordt er eerst overlegd met de klant.

Vriendelijk bedrijf

Ging voor de apk-keuring. Netjes vlot en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk en meedenkend.

Vriendelijk en meedenkend, adviseerde de waterpomp niet te vervangen omdat deze in goede staat was.

Goeie service

Vakkundige garage, snelle fijne service , aardig, eerlijk, professioneel, zeker aan te bevelen

Onze vertrouwde professionele garage.

Nette, betrouwbare en vooral kundige garage. Goede communicatie en duidelijkheid.

Fijne medenk garage

Steeds bereid om te helpen, en mee te denken. Bereiden je voor op toekomstige kosten.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen