Super betrouwbaar bedrijf. Aanrader!

Erg prettig vooraf offerte te krijgen, makkelijk zelf via de mailplanner een afspraak inplannen. Tevens altijd gebeld bij meerkosten noodzakelijke reparaties niet in de offerte opgevoerd. Qua prijs een hemelsbreed verschil in vergelijk met officiële dealers. Eerlijke prijs. Professioneel Bosh-Erkend bedrijf.

zeer tevreden en vriedelijk en verstand van zakken

zeer tevreden en vriedelijk en verstand van zakken. Goed personeel zakkelijk Ha zo door dike pluim.

Altijd topservice en snel geholpen

Al jaren een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van je auto.

Altijd terecht kunnen,goede service, koffie klaar, dus gewoon goed.

Erg goed. Goede service en ze doen wat ze zeggen

Na 14 jaar onze auto niet naar de dealer, maar maar Burlet gebracht voor de Apk en de beurt. Zij namen daadwerkelijk contact op bij aandachtspunten die aan het licht kwamen. Hier zaten enkele zaken bij die, achteraf gezien, al jaren speelden, maar waaraan nooit iets is gedaan. De auto rijdt nu als een klokje, wat ik niet na de vorige beurten kon zeggen. Heel blij met deze garage, wat ik niet van Janssen Kerres kan zeggen. Ben nu vooral boos op Janssen Kerres, omdat ik het idee heb dat ik jarenlang voor veel geld aan het lijntje ben gehouden. Vergeleken met Burlet zijn zij charlatans. Niets meer dan lof voor de medewerkers van Burlet.

snelle en goede service na pech (defecte accu) onderweg.

Na mijn pechmelding was een monteur van Burlet binnen 30 min terplekke. Met zijn hulp werd de auto gestart. Vervolgend naar de garage gereden waar donmiddelijk begonnen werd met het vervangen van de accu.

geweldig mooi goed bedrijf

mijn ervaring is gewoon goed alles wat gebeurt en gedaan word is gewoon goed ga altyd weer met een smile weg fijn bedrijf met fijne mensen

Snelle afspraak, goede service

Na de grote beurt, die uitstekend is gedaan werd er als service de wagen ook nog gepoetst

Het is een super goed en prima geregeld en snelle service

Ik heb al jaren ervaring met garage butler het is gewoon de beste, snelle service en goede service gewoonweg de beste. Gegroet Frans Demandt

Goed geholpen bij apk keuring

Apk goed verlopen

Snel, vriendelijk en prima kwaliteit

Ik kom meteen terecht. Kreeg een leenfiets. En de vervanging van mijn voorruit is goed gedaan. Bovendien waren de mensen vriendelijk en eerlijk.

Prima service, klantvriendelijk bedrijf

Zoals altijd weer prima geholpen

Garage Burlet levert altijd prima werk. Probeert je niks aan te smeren zoals bij dealer-werkplaatsen vaak het geval is. Prijs-kwaliteitverhouding is gewoon dik in orde.

Altijd klantvriendelijk en professioneel

Zeer vakkundig bedrijf , oplossingsgericht en met gevoel voor mensen.....!

Blij met hun snelle service

Ondanks dat hun het erg druk hadden werd de storing van mijn Dodge Journey toch opgelost en gerepareerd. De auto werd gecheckt hier een daar wat bijgevuld en de auto kon weer vlug de weg op, Top! service.

Top service

Denken mee met de klant en altijd snelle service

uitstekend en goede serves.

Al jaren klant en nog steeds te vrede.

Goede Vakgarage

Goede en snelle service

Top garage

Top service,verder geen opmerkingen!!!

Reparaties altijd correct uitgevoerd.

APK keuringen naar volle tevredenheid en eventuele reparaties altijd correct uitgevoerd.

Prima service!

Goede service, vriendelijk en kundig personeel

Van vader op zoon naar alle tevredenheid.

APK keuringen altijd correct uitgevoerd en eventuele reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen