Van vader op zoon naar alle tevredenheid.

APK keuringen altijd correct uitgevoerd en eventuele reparaties naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Van vader op zoon naar alle tevredenheid.

Altijd klant vriendelijk!

Hele aardige mensen die altijd bereid zijn mee te denken, en een passende oplossing bieden, Fijn familie bedrijf.

Positief

Goede ervaring met de medewerkers van garage Burlet. Behulpzaam en nemen de tijd voor hun werk.

Professioneel

De meer dan 30 jaar ervaring in ruitreparatie laat zich zien. Het sterretje is perfect weg gewerkt. Een aanrader voor secuur en mooi werk!

Professionele uitstraling en dienstverlening.

Ik werd snel en correct geholpen bij het vervangen van de autoruit. Er werd netjes gewerkt en de auto zag er na reparatie schoon uit. Zowel de kantoormedewerkers, als de monteurs, waren in hun dienstverlening zeer vriendelijk.

Ik ben al sinds decennia klant bij dit bedrijf en heb nog geen negatieve ervaringen opgedaan.

Makkelijk om een afspraak te maken. Creatief in het oplossen van bijzondere problemen met de (oudere) auto's. Belt keurig op als onverwachte problemen / kosten aan de orde zijn. Kortom prima bedrijf waar je met al je auto's terecht kunt. En tegen een allerzins redelijke prijs !

Altijd vriendelijk en correct goede service zeer tevreden

Altijd vriendelijk en correct, goede service zeer tevreden.

Altijd vriendelijk en goede service en goed aan de prijs

Snelle service en vriendelijk personeel. Top

Fijne betrouwbaar familie bedrijf

Betrouwbaar familie bedrijf

tevreden zoals gewend

Klantvriendelijk en goede communicatie

Vriendelijke en duidelijke communicatie. Deze garage geeft mij vertrouwen.

Uitstekende combinatie van service en communicatie

Ik krijg altijd deskundig advies en ben altijd dankbaar met het resultaat.

Goede en snelle service

Zeer tevreden over de gang van zaken

Vriendelijke garage.

Tijdens de apk kwam marterschade aan het licht. Dit heeft de monteur/keurmeester direct weer in orde gemaakt zodat de keuring kon worden afgerond. Vriendelijke mensen en eerlijke prijzen.

Al 40 jaar klant en al die tijd uitstekend advies en geholpen,i

Zoals altijd naar tevredenheid geholpen

Voor zover ik dat kan beoordelen ben ik vakkundig en naar tevredenheid geholpen.

Goed advies en service

Top bedrijf

Storing aan auto binnen 24 uur gerepareerd. Vooraf eerlijk commentaar gegeven en beste oplossing aangeboden. Top.

goede service

Altijd transparant, duidelijk in communicatie.

Een garage waar ik al meerdere auto's van mij in onderhoud heb gehad. Altijd netjes ontvangen, gebeld bij vragen of onvoorziene zaken.

Super service en heel klantvriendelijk

Grote of kleine reparatie. Altijd duidelijke uitleg over de kosten.

fijne garage

Heerlijke garage, je wordt gelijk geholpen en eerlijk van raad voorzien. lekker kopje koffie gekregen.

Napoleonbaan 6

6163HH Geleen