Niet anders verwacht......uitstekend!

De werkzaamheden aan mijn auto heb ik als uitstekend ervaren, had ook niet anders verwacht!

snel

erg vriendelijk en snel geholpen

Gewoon goed

Ok

Goede wachtruimte en goede behandeling

vlotte en goed uitgevoerde bandenwissel

Vriendelijke en heel correcte bejegening door de monteur. Geen op of aanmerkingen over de geleverde dienst.

Vakkundig en enthousiast personeel

Zeer vakkundig opgevangen. Arjan en Wesley hebben ons het gehele traject enthousiast begeleid in het kopen van een auto in de vestiging van Goes. Een visitekaartje voor het merk Volvo. Mooie vestiging en ruime keuze. Prijs-kwaliteit is zeer aantrekkelijk. Wij zijn niet alleen zeer tevreden met onze mooie Volvo maar ook over de zeer vriendelijke verkopers. Ze zijn zichtbaar blij voor de klant en wij rijden nu een degelijk merk auto.

Zoals altijd prima service

Mijn ervaring met Volvo Garage Cappendijk in Goes is ronduit positief en ik ben blij deze met anderen te delen. Vanaf het eerste contact tot de nazorg, de professionaliteit en klantgerichtheid van het team zijn opmerkelijk. Wat ik bijzonder waardeer, is hoe communicatief het team is. Ze bellen altijd proactief om de bevindingen en benodigde reparaties te bespreken, inclusief een duidelijke kostenopgave. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen. Voorafgaand aan een afspraak is het mogelijk om een offerte te ontvangen. Dit geeft een goede indicatie van de verwachte kosten, inclusief de prijs voor een onderhoudsbeurt en eventuele extra werkzaamheden die ik heb aangegeven. Dit niveau van voorbereiding en openheid is iets wat ik zeer op prijs stel. De service gaat verder dan alleen het onderhoud van de auto. Het gemak van thuis worden gebracht en weer opgehaald als mijn auto klaar is, is ongekend handig. En op de momenten dat er geen chauffeur beschikbaar is, voorziet Cappendijk vaak in een vervangende auto. Dit soort attenties maken het verschil. Hoewel de prijzen aan de hogere kant kunnen zijn, is het de kwaliteit van de service, de vriendelijkheid van het personeel en de uitstekende nazorg die voor mij de doorslag geven. Ik neem de kosten voor lief, wetende dat mijn auto in goede handen is en ik kan rekenen op een betrouwbare en voorspelbare service. Kortom, Volvo Garage Cappendijk staat voor mij gelijk aan betrouwbaarheid, transparantie en klantvriendelijkheid. Ik beveel hen ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief auto-onderhoud met een persoonlijke touch.

uitstekend

prima verzorgd

Top service

Altijd goede service maar misschien naar 1 persoon bellen voor de vragen van de werkzaamheden.

Meer dan uitstekende uitvoering

Ervaring is van een zeer goede uitvoering van de besproken werkzaamheden en ook goed uitleg hierover.

Klantvriendelijkheid goed. Probleem van auto niet opgelost! Constructiefout van Producent wordt bij de klant neergelegd! Niet de fout van Garage Cappendijk Terneuzen

Goede 0ntvangst en service

Auto's weer in orde en voor gebruik gereed. Tot de volgend keer.

Snelle adequate service!

Een plotselinge storing aan mijn nieuwe Polestar 2 werd door Cappendijk direct aangepakt. Bij aankomst stond er al een zeer nette vervangende auto klaar voor mij. Na een dag prima opgelost, dus helemaal top!

Top, snel en duidelijk

Goede service!

Zeer tevreden, vriendelijk en goede snelle service

Goede service Alleen maar lof

Vlotte afhandeling, goed bereikbaar, goed geïnformeerd. Prima bedrijf.

Klantgericht bedrijf dat afspraken nakomt.

Jaarbeurt auto naar mijn beleving correct en volgens afspraak uitgevoerd.

Altijd bereid om probleem op te lossen.

Laatst is een storing opgelost waar een onderdeel moest worden vervangen dat niet meer leverbaar was. Toch werkt alles weer naar behoren. Ik ben daar heel blij mee.

Snelle service

Snelle en correcte service. Vriendelijke ontvangst. Behulpzaam personeel.

Alles prima geregeld

toch blijf ik de ontvangst bij jullie bedrijf ( te ) koel vinden. alles ziet er fantastisch uit maar toch...

Vriendelijk contact

Een hele fijne garage