Alles uitgevoerd zoals afgesproken. Prima

Prima alles goed geregel

Op voorhand prijsopgave ontvangen. Auto thuis opgehaald en s’avonds terug thuis gebracht. Onderhouds beurt enAPK uitgevoerd Ruitenwissers was advies om te vervangen per telefoon accoord gegeven om direct te vervangen.

zoals altijd ,gewoon goed ! ;-)

top

Gewoon tevreden!

Alles prima voor elkaar zoals altijd!

Fijne garage

Al jaren breng ik mijn Volvo naar Cappendijk en ben uiterst tevreden van frontdesk tot en met monteurs en magazijn. Flexibel en snel schakelen is hier "normaal" wat een verademing is in vergelijking met de gemiddelde dienstverlening in NL. Niet te vergeten is de correcte terugkoppeling van afspraak, verloop onderhoud en mogelijke bijzonderheden.

Perfecte service

Vriendelijke ontvangst door Abdoul, de mekanieker, met de nodige uitleg van de uit te voeren werken. In de loop van de dag werd ik opgebeld met de melding dat alle 4 de banden waren versleten en met de vraag of deze mochten vervangen worden. Bij afhaling werd de factuur overlopen wat er daadwerkelijk werd uitgevoerd. De wagen was zowel binnen als buiten perfect gereinigd. Laat ons zeggen dat Volvo en hier in het bijzonder de firma Cappendijk een perfecte service aflevert! Houden zo!

oke

naar wens

goede service en duidelijke communicatie.

Afspraak voor onderhoud is eenvoudig te maken waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt.

In één woord positief

Ik heb te maken gehad met professionele, vriendelijke en behulpzame mensen. Ga zo door.

Helemaal top!

Het was mijn eerste kennismaking met Cappendijk Volvo en kan alleen maar enthousiast zijn. Afspraak maken snel geregeld, ontvangst balie en begeleiding perfect, contact en reparatie monteur vriendelijk en snel uitgevoerd.

Vriendelijk en goed luisteren

Reparatie op garantie zonder aarzelen uitgevoerd. Tevens advies gegeven over gebruik navigatie en hoe deze te updaten. Goede info over hoe lang het ging duren.

Door drukte wel wat langer op de afspraak moeten wachten. Maar veder precies wat men van een merk als Volvo verwachten mag.

Conform afspraak

Snel ingepland na telefoontje, goed ontvangen en uitvoering conform afspraak

uitstekend

gewoon keurig behandeld

Snel en prima service

Duidelijke taal...gegevens...en begrijpbaar

Auto netjes afgeleverd... ook duidelijk gemaakt wat de eventuele kosten zouden kunnen zijn.

Top.

Probleem adequaat aangepakt.

Tegenvallende ervaring

Auto voor kleinebeurt weggebracht. Direct bij ophalen brandde er al waarschuwingslichtje op dashboard. “Toeval” werd bij telefonisch melden voor vervolgafspraak gezegd. (Herinnering aan jaar geleden toen start/stopsysteem ook “toevallig” niet meer werkte na aflevering en er 2 vervolgafspraken nodig waren voor reparatie). Opnieuw afspraak gemaakt, waarbij je als klant opnieuw iets met werk moet regelen. Toen snel verholpen al klopt tijd in automatisch afspraaksysteem niet met telefonische afspraak. Slordig naar klant. Gelukkig zei monteur dat ik voor deze vervolgafspraakreparatie niets hoefde te betalen, haha. Als dat niet onder 585 euro kostende jaarbeurt zou vallen, was ik niet meer bij Cappendijk teruggekomen. Ik hoop dat ik de volgende keer geen toevalligheden meer hoef mee te maken.

geweldig geholpen

snel en accuraat top monteur

Service is top

Altijd duidelijk wat wel en niet mogelijk is

Volgens afspraak, duidelijkheid, gastvrij

Gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Vooraf nog een herinnering gekregen. Duidelijkheid inzake kosten, gebeld over bijkomende zaken. Receptie als monteur netjes en gastvrij. tijdig gebeld wanneer auto klaar was. Kortom niets op aan te merken.

Prima ervaring met receptie en werkplaats

Ik bracht de auto voor de eerste keer voor een beurt bij deze garage. De afspraak voor de beurt werd snel en adequaat gemaakt met een persoonlijke tint. De monteur belde vervolgens tijdens de beurt op om me te attenderen op een slag in beide achterwielen. Een loszittende buitenspiegel werd onder de coulanceregeling ( was 16 maanden eerder bij hun vastgeplakt) opnieuw vastgeplakt. De auto stond nog schoner dan ik hem had afgeleverd op tijd op me te wachten.

Prima aan de afspraak gehouden

Ontvangst en wacht ruimte van uitstekende kwaliteit. Keuring volgens plan uitgevoerd

Prima volgens afspraak ontvangen

Prima ontvangst en volgens afspraak geholpen ! Auto was niet echt vuil maar toch netjes gewassen !

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen