Ruim 2 uur moeten wachten voor een bandenwissel

Ik had een afspraak om 13,00 uur. Was op tijd aanwezig voor de bandenwissel. Er moesten 4 nieuwe banden opgelegd worden. Mijn winterbanden worden opgeslagen bij Volvo Cappendijk in Goes. Ik kon pas vertrekken om 15.15 uur. Bij de vraag of er gekalibreerd was, was het antwoord: is gebeurd, De andere dag ging onderweg naar Nieuwegein het lampje branden om de bandenspanning te controleren. Toen de banden eindelijk geplaatst waren ging men eerst pauzeren voor de koffiebreak. Zodat ik nog langer moest wachten. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, maar dit was geen reclame voor Cappendijk Goes. Groet, Piet Verschure

Fijn en zeer goed

Je wordt gelijk in contact gebracht met de persoon die zich met mijn auto gaat bezig houden. Ik werd op een prettige manier te woord gestaan, hij was eerlijk in zijn antwoorden en voelde me serieus genomen.

Positief

prima behandeling van auto en mens

Wij zijn erg trots op onze bijna 19 jarige Volvo V 70. Wij willen hem graag goed onderhouden en jullie zorgen daar al vijf jaar voor. Een extra compliment voor het poetsen. Als tachtigplussers valt dat voor ons niet meer mee. Zou de auto wel ieder half jaar willen laten poetsen.

Prima , zoals al jaren !

Geen problemen , goed geholpen.

Een geweldige dealer met een top verkoper

Zeer goed meedenkende verkoper Kamil, die een prima idee had voor optische verbetering van mijn v60. Echt zeer tevreden!

Weer een prima ervaring

Alles omtrent het vervangen van de voorruit verliep prima. Van aanmelding tot afhandeling ging prima.

Netjes geholpen.

Alles goed door gesproken en gehandeld.

Duidelijke afspraak, vriendelijk personeel, werkt allemaal goed.

Prima service.

Prima service. Vriendelijk. Reden om terug te komen.

Gastvrij, professioneel en service gericht.

No nonsens. Van ontvangst tot en met aflevering.

correct opgelost en duidelijk info

probleem is opgelost en binnen afgesproken tijd .

ERAD maakte lawaai, heb nieuwe gekregen zonder garantie zonder verdere kosten. Geweldige service.

ERAD maakte lawaai, monteur mee op proefrit hoorde het ook en bood spontaan aan deze te vervangen, onder garantie. Enig verbeterpunt was dat de reparatie uitliep en ik daarover niet ben gebeld, dus kwam voor niets de auto ophalen.

Positief

Goed en deskundig geholpen. En vooral vriendelijk.

Snel en goed geholpen

Vriendelijke benadering Duidelijke offerte Nakomen van afspraken Prima afronding

Goede garage en fijn personeel.

Altijd goede contacten sinds ik er kom.

correct en snel

de storing werd snel gevonden. en netjes uitgevoerd en kreeg nog een gratis update van navigatie .

Gewoon uitstekend

Prettig contact. Correcte behandeling. Met respect ook voor de oudere auto.

Onderhoudswerkzaamheden en Apk snel en goed uitgevoerd

Onderhoudswerkzaamheden en Apk snel en goed uitgevoerd Ook fijn dat de auto is schoongemaakt

Vakmensen met liefde voor het merk.

Grote betrokkenheid, leggen zaken uit als je er om vraagt. Zeer service gericht.

Fijne garage

Je wordt goed en snel geholpen, terwijl je heerlijk met koffie kunt wachten . Vriendelijk personeel

Vriendelijke en kundige service

Ik ben zeer vriendelijk en kundig geholpen, kreeg goede en duidelijke uitleg op mijn vragen., wij zijn zeker tevreden !!!

Wederom heel goed geholpen

Is er wat met je volvo aan de hand of zoek je een andere volvo ? Zoek dan niet verder.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen