Alles perfect uitgevoerd.

Zoals vanouds: perfect !! Ik kom graag weer terug voor het volgende onderhoud.

Goede service, vriendelijke medewerkers die altijd even luisteren .Mooie en nette zaak waar ik m'n auto zeker aan toevertrouw. Wel heb ik het idee dat ze steeds meer gericht zijn op hoger segment.

Uitstekende service

Ik heb snel een afspraak kunnen plannen voor onderhoud voor een voertuig dat niet eerder bij Cappendijk in onderhoud was geweest; onmiddellijk gewezen op de nog openstaande campagnes / acties die meegenomen zouden worden. Op de dag zelf gewoon mijn werk kunnen doen terwijl ik op de auto wachtte. Ook nog eens goed geadviseerd over een vermoede storing. En uiteindelijk ook snel weer op weg met een volledig gereinigde auto. Ja, je kunt waarschijnlijk elders echt wel goedkoper terecht voor onderhoud dan bij merkdealer, maar niet als je de kwaliteit van de service in die vergelijking meeneemt. Ik kom graag terug

Het resultaat is volgens mij 100 % in orde.

De logistiek v.w.b. aanvoer van onderdelen kan beter (?).

Het was een noodzakelijke dure reparatie

Geen coulanceregeling mogelijk.

Correcte afhandeling en communicatie

Klachten behandeld en opgelost….

Perfect geregeld.

Idem

goeie service alles netjes geregeld

goeie service alles netjes geregeld. ik kan niets anders zeggen..

professional, helpful and courteous

always a quick, easy and satisfactory service from the whole Volvo Team. Chapeau

Keurig

Relaxed: sleutel afgegeven, koffie gedronken en boekje gelezen, auto staat weer keurig gereed.

Mijn vraag werd serieus genomen en direct opgelost. Omdat het allemaal meeviel waren er geen kosten, Super opgelost.

Correct in afspraken, goeie cummicatie, advies

Uitmuntend

Fantastische service en goede begeleiding.

Alles netjes geregeld bij Cappendijk

Onderhoudsbeurt met APK keuring en 2 nieuwe bandjes, alles netjes afgewerkt in korte tijd, uitleg monteur over de werkzaamheden alles goed geregeld.

The best super

Zoals altijd zeer tevreden

Vriendelijk

Super vriendelijke service, meedenkend.

Nakomen van afspraak

Aandacht voor de klant

Altijd super netjes geholpen

Jaarbeurs met apk keurig uitgevoerd

Goede communicatie, afspraak voor APK en onderhoud snel gemaakt en dit is goed uitgevoerd. Auto ook nog gewassen teruggekregen! En er was een leenfiets beschikbaar!

prima werk geleverd

zie bovenstaande

Snel en goed geholpen met duidelijke prijzen

Na een een vraag over het vervangen van de voorbanden van mijn XC 40 kon ik gelijk de volgende werkdag komen om ze te laten vervangen. Ook gelijk airco gereinigd. Prima service!

Klantvriendelijk

Laat ik zeggen in algemene zin: De medewerkers vind ik oha erg vriendelijk en bereidwillig. Heb toelichting gevraagd over de flinke rekening omdat deze volledig onduidelijk/ niet inzichtelijk was voor mij als klant. Eea is correct toegelicht, maar het blijft voor mij een moeilijk te lezen factuur.

Service

Goede service en vriendelijkheid!

Alles prima verzorgd volgens afspraak

Altijd erg tevreden en goede uitleg van de werkzaamheden.

uitstekend

Ik had een melding "oliepeil laag". Ook was er een kleine beschadiging aan het rechterachterportier door een fietser. In de garage is direct olie bijgevuld en de kras even behandeld, zodat je er bijna niets meer van ziet.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen