Naar verwachting uitstekend.

Naar verwachting uitstekend!

Prima !

Vriendelijk , prettig contact.

Zeer goed en vriendelijk kontakt, gemotiveerd, denken mee en nemen aktie.

In verband met problemen aan d e koppeling van mijn Volvo V60 contact genomen met Volvo Cappendijk. Zelfde probleem was enkele jaren geleden opgetreden maar elders bij een Volvo garage gerepareerd. De auto kon op relatief korte tijd gerepareerd worden. Cappendijk heeft gezorgd voor een coulance regeling. Prettige en eerlijke behandeling. Super instelling van Pascal en service team.

Zeer goed meedenken met de klant en daar ook naar handelen!

In gesprek zowel de noodzaak van reparatie als de daarbij behorende mogelijkheden doornemen om tot een goede en veilige beslissing te komen wat nodig is.

Service zoals verwacht. Leuke informele sfeer en eenvoudig om afspraak te maken en auto weer keurig gewassen terug gekregen voor beurt. Geen gebruik gemaakt van extra adviezen om tegen extra kosten brandstofsysteem, oliereservoir en airco extra te reinigen bij 30000 km, mijn idee is dat als Volvo dat noodzakelijk acht, dit in de standaardonderhoud zou zijn opgenomen. Ook bleek het helaas niet mogelijk om de garantie die binnenkort verloopt te verlengen, dank om dit uit te zoeken, maar vreemd dat Volvo dit wel online aanbiedt.

Netjes en correct geholpen.

Perfectie waar Volvo voor staat.

Geweldige service

Eenvoudig om afspraak te maken. Nette service ( ophalen auto aan huis en gewassen en gestofzuigd terug gebracht)

De monteur denkt mee.

Ook met vragen die niet direct met de werkzaamheden te maken hebben word je erg klantvriendelijk geholpen.

Top service

Ik had een storing in het alarmsysteem van mijn Volvo en ondanks de drukte bij de dealer kon ik dezelfde dag langskomen voor diagnostiek en reparatie, fijn!

Goede, nette, vriendelijke en vlotte service...

Zie hier boven...

alles naar wens

kan nu even niets negatiefs verzinnen....

Altijd prettige ontvangst en een geweldige service

Altijd prettige ontvangst en een geweldige service

Tevreden

Onderhoud is naar verwachting en tevredenheid uitgevoerd.

Prima service!

Op de basis van storingsmeldingen kon ik gelijk langskomen.

Fijn vertrouwd en vooral ook eerlijk contact en uitstekende service

Fijn vertrouwd en vooral ook eerlijk contact en uitstekende service

Goede, betrouwbare snelle service en onderhoud.

Mijn auto werd op afgesproken tijd opgehaald en de volgende dag weer terug voor de deur gezet. Netjes direct een offerte met mogelijke opties voor de onderhoudsbeurt die ik heb laten uitvoeren. Kortom: snel, duidelijkheid en gemak ! Goede en vriendelijke garagemedewerkers.

Vriendelijk en gastvrij ontvangen. Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ondertussen door kunnen werken op de mooi ingerichte werkplekken onder het genot van een heerlijke cappuccino!

correct afgehandeld

vanaf afspraak tot ophalen geen opmerkingen . wel was ik verbaast dat er na 43000 km nieuwe remblokken in moeten ! das we erg snel , kan ook aan mij liggen , maar heb bij een BMW als eens bijna de 200000 km gehaald !

Vriendelijk, correct, kundig, gastvrij!

Top garage

Deskundig en super vriendelijk personeel!

Netjes opgehaald en weer terug gebracht.

Lichte teleurstelling

Bij aanvraag wat de kosten waren voor de beurt werd een bedrag genoemd van €533,- en bij de uitvoering werd het bedrag €692,-. Jammer waarom krijg ik verkeerde info

Tevreden

Zeer klantvriendelijk!

ik ben tevreden over de service van de garage

Perfect, heel prettig

Zie boven