We weten vooraf waar we aan toe zijn. Achteraf nooit geen verrassingen. zijn er extra werkzaamheden dan worden we daar van op de juiste wijze op de hoogte gesteld.

Top service!

Goed geholpen, alles duidelijk uitgelegd em goede service om de laatste puntjes in orde te krijgen.

Goed geregeld

Zoals altijd: zeer tevreden

Onmiddellijk bij binnenkomst werd monteur beschikbaar gemaakt en probleem in no-time verholpen.

Topgarage met uitstekende service.

Zoals gewoonlijk weer dik voor elkaar.

Steeds tevreden

steeds tevreden

Meedenkend en bezorgd

Het probleem is nog steeds niet opgelost maar daar treft Cappendijk geen schuld aan. Het is eerder een Google-puntje lijkt mij. Cappendijk is zeker een aanrader.

Wederom weer voor Volvo gekozen

Uitstekend!

Vriendelijke en kundige mensen. No nonsens. Gewoon zoals "service" zou moeten zijn.

ruimte voor verbetering

Na telefonisch contact online een afspraak gemaakt als opmerking had ik er bij gezet graag de auto ophalen. Hierop werd ik terug gebeld en kreeg het antwoord dat er niemand van het personeel in Vlissingen woont. Dat vond ik bijzonder omdat me vaders auto wel werd opgehaald 3 weken eerder. In het zelfde gesprek werd er aangegeven dat de multiriem aan de beurt is maar ze zouden er eerst naar kijken of het daadwerkelijk nodig was op het moment dat de apk en grote beurt werd uitgevoerd. Telefonisch werd er aangegeven dat het binnen een uur geregeld zou zijn. Dus een afspraak gemaakt om 15:00. Het eerste wat de monteur tegen mij zeg op het moment dat ik de sleutel in lever dit gaat niet lukken in een uur. Goed. Uurtje gewacht Auto afgekeurd fusekogel teveel speling. Draagarm moet worden vervangen. Multiriem nemen we ook mee. Ik had op dat moment nog aangegeven dat de auto nog een gek geluid maakte. Ik een vervolg afspraak gemaakt bij de monteur krijg ik te horen we kunnen je auto ophalen er woont een werknemer in Vlissingen. Uiteraard gebruik van gemaakt. De werknemer woont 1 straat verder. De dag van de afspraak word ik gebeld alles is vervangen maar je auto moet worden uitgelijnd het stuur staat naar links maar de auto rijd recht door. Hiervoor moeten we de een dag langer hebben omdat we uitlijnen niet zelf doen. En er komt nog €70 euro bij. Mijn gedachten geen probleem snapte niet dat de monteur belde. Daarna kreeg ik de opmerking we hebben het gekke geluid gevonden. Je remmen zijn op. Staal op staal. En de vraag moeten we dit vervangen. Vond ik wel een gekke vraag. Uiteraard wilde ik dat het vervangen werd. Alles vervangen en tevreden zelfs de auto nog gewassen. Communicatie is voor mij het punt dat ik 3 sterren geef. Ik krijg meerde keren informatie die niet klopt.

Deskundige en juiste informatie vooraf en achteraf

Na de jaarlijkse beurt vertrek ik altijd weer met het gevoel van een betrouwbare auto voor het komende jaar.

Ik kwam voor regulier onderhoud en vroeg of het stuur ook rechtgezet kon worden en mn lane-assistant deed raar… trok naar rechts in rechtse bochten. Wat bleek… de stuurstang linksvoor zat los. Dit had ernstige gevolgen kunnen hebben voor de veiligheid. Richard vroeg door over een mogelijke oorzaak zoals ooit een steen op de weg, een schade rechtsvoor etc. Het werd hoog opgenomen zag en merkte ik en dat is goed… noodzakelijk zelfs. Hoe, waar, wat, waarom en wie……. Allemaal vragen. Over de afloop van eea heb ik niets vernomen en dat maakt me nog nieuwsgieriger dan dat ik al was. Een fout is zo gemaakt, misschien bij Van Mossel of bij Profile Tyrecenter… zelfs Volvo kan ook al is dat in dit geval niet waarschijnlijk. Hoe het ook zij… er is niets ernstigs gebeurd dus moeten we door maar er wel van leren. Volvo doet dat ook……. Ben ik van overtuigd. Nieuwsgierig blijf ik wel.

professioneel en prettig

professioneel en prettig

Moeilijk te traceren storing schappelijk afgehandeld

Samen met anwb monteurs en de monteurs van cappendijk is het brandstoftoevoerprobleem vast te tackelen.

Snel, goed, vriendeljjk

Vertrouwd onderhoud en APK Uitstekend.

duidelijke informatie bij de servicebeurt.

Vriendelijke ontvangst in mooie wachtruimte. Omdat update van de software niet meteen lukte (storing in het systeem) kreeg ik de beschikking over een leenauto; perfect geregeld!

Netjes en goed geregeld.

Monteurs zeer vriendelijk en doen hun werk met plezier en enthousiasme. Werd actief op de hoogte gehouden en alles netjes afgewerkt. Auto kwam netjes gewassen terug.

Zoals altijd uitstekend, goed geinformeerd voor, tijdens en na de planmatig uitgevoerde werkzaamhede

UItstekende service als altijd!

Prettige ontvangst, goed overleg, goede uitvoering

Prettige ontvangst, goed overleg, goede uitvoering

Deze keer prima service

Prima service deze keer

correct, op tijd en keurig uitgevoerd

Binnen de afgesproken tijd. Keurig schoongemaakt van binnen en van buiten. Goede info ontvangen.

Na de verbouwing is er veel veranderd in positieve zin. Mijn complimenten. Tijdens het wachten op mijn auto voor onderhoudsbeurd kon ik lekker ontspannen. Koffie,thee en fruit. Top hoor Proffesioneel en van deze tijd.

Uitstekende service

Persoonlijk contact met de medewerkers die ook het complete onderhoud uitvoert en van te voren volstrekt duidelijk wat er nodig is en wat het kost. En alles volgens afspraak gedaan, prima

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen