Onderhoud en apk met de juiste service
De ervaring over het algemeen is prima. De onderlinge fysieke afspraken waardeer ik. Hopelijk kan mijn auto er weer een poosje tegen. De monteur heeft mijn vragen en problemen correct behandeld in overleg, dat waardeer ik.
Ik heb twee kleine puntjes die ik jullie toch niet wil onthouden:
- Ik heb een werkplaats afspraak gemaakt met de vraag of de monteur die mijn auto historie kent de apk en beurt wil en kan uitvoeren, dit was geen probleem. Echter bij het aanbieden van mijn auto was het toch ineens een andere monteur die niks van mijn historie weet, dit vind ik wel jammer. Dit is voor mij echt een gevoels kwestie. Nu is het ook goed gekomen, maar ik maak een afspraak en zonder overleg word dit aangepast. 'mijn' monteur was misschien wel ziek of elders daar heb ik ook niks mee te maken, maar dit zouden ze best mogen melden vooraf.
- Een ander punt waar ik word geraakt in het overgeven en het vertrouwen dat alle werkzaamheden correct en naar waarheid worden uitgevoerd. Op de rekening staat 1 liter ruiten sproeier vloeistof. Hier is verder niks voor in rekening gebracht. Maar mijn ruiten sproeier vloeistof zat tot het deksel vol, dat weet ik voor 100% zeker omdat ik voor de keuring altijd alle vloeistoffen zelf naloop de avond van te voren. Ik ben zelf jaren monteur geweest en weet hoe het gaat. Dit doet niet goed in het vertrouwen over de andere werkzaamheden. Dit vind ik dan ook echt een kwalijke zaak. Nu heb ik een nota van ruim €800,- dit is veel geld en moet dan ook echt wel het vertrouwen hebben dat alles correct word uitgevoerd. Voorbeeld; zijn de filters en de olie echt vernieuwd?
Sorry dat ik jullie dit toch heb moeten melden. Verder ben ik zeer tevreden over de gehele afhandeling.
Met vriendelijke groet,
Leon Otte