Eigenlijk uitstekend maar.....

Zoals eigenlijk altijd een prima ervaring. Op 1 ding na. In het formulier geef ik zoals altijd aan dat ik graag even thuis gebracht wil worden. Zoals ook deze keer weer. Echter toen ik bij de balie kwam, wist men het niet en keek iedereen mij nogal raar aan toen ik zei of ik thuis gebracht kon worden. Ook nadat ik zei dat ik dit had ingevuld in het formulier. Das jammer want dat was een nogal ongemakkelijk moment. En dat verwacht ik niet van een Volvo garage.

prima service

prima service

Zeer tevreden!

Werkzaamheden conform afspraak weer zeer keurig uitgevoerd!

Goedemorgen Zoals steeds uitstekende, klantgerichte en vriendelijke service. Tim

Top garage

Goeie vaklui

Goed geholpen

Goede monteurs ben goed geholpen

Prima service en goede adviezen

Goede service en goede adviezen door de monteur.

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Ik had diverse gerichte vragen over mijn XC60 2022, die werden vriendelijk, deskundig en geduldig beantwoord.

uitstekend en snel geregeld

goede en snelle service

Netjes geholpen

Afspraak precies op tijd nagekomen. Werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Keurig en correct geholpen

Zeer hoge klantvriendelijkheid!

Klantvriendelijk. Komen afspraken correct na.

Goede en deskundige service

Snel, goed en deskundig geholpen

Prima geregeld

Alles volgens afspraak

Altijd correct personeel, duidelijke uitleg over het uitgevoerde onderhoud.

In 22 jaar Volvo gereden te hebben is de service van de afdelingen verkoop en onderhoud voor mij altijd op het hoogste niveau geweest. Als het mijn bedrijf was zou ik het precies zo doen!

Heel goed geholpen bij omzetten afspraak

Door een onverwacht technisch mankement kon ik op het laatste moment niet naar de garage rijden voor een APK keuring. Dit was pal voor Kerst. Dhr Blaauw van Volvo Cappendijk Goes heeft mij zeer geholpen door in deze periode binnen enkele dagen toch een vervangende afspraak aan te kunnen bieden. Klasse.

Topservice

Koplamp kapot, even bellen en het wordt geregeld, ruim 10 jaar klant bij deze garage . Tot volle tevredenheid!

Prima verzorgd.

Alle door mij van tevoren aangegeven punten zijn tot tevredenheid opgelost en de uitgevoerde werkzaamheden en bijbehorende kosten zijn toegelicht. Tot slot is de auto ook nog door de wasstraat gehaald.

Heel vriendelijk en behulpzaam, van de verkoop tot receptie en werkplaats. Uitstekend geholpen en uitgelegd wat er is gedaan. Fantastisch!

Overstijgt verwachting

Overstijgt verwachting, er kon op kort termijn meer gedaan worden dan verwacht!

Heel prettige samenwerking en correcte behandeling.

Ben al vele jaren naar volle tevredenheid klant en Volvo rijder.

Zeer betrokken volvo dealer en altijd goed geholpen

Prima service net als anders. Zeer tevreden. Klantvriendelijkheid staat hier nog echt centraal.

Altijd uitstekende service

Flexibel met het maken van afspraken. Fijn dat de auto van binnen en van buiten schoon wordt afgeleverd. Heel prettige kamer met koffie, drankjes en fruit wanneer je wil wachten bij de dealer

Onderhoud en apk met de juiste service

De ervaring over het algemeen is prima. De onderlinge fysieke afspraken waardeer ik. Hopelijk kan mijn auto er weer een poosje tegen. De monteur heeft mijn vragen en problemen correct behandeld in overleg, dat waardeer ik. Ik heb twee kleine puntjes die ik jullie toch niet wil onthouden: - Ik heb een werkplaats afspraak gemaakt met de vraag of de monteur die mijn auto historie kent de apk en beurt wil en kan uitvoeren, dit was geen probleem. Echter bij het aanbieden van mijn auto was het toch ineens een andere monteur die niks van mijn historie weet, dit vind ik wel jammer. Dit is voor mij echt een gevoels kwestie. Nu is het ook goed gekomen, maar ik maak een afspraak en zonder overleg word dit aangepast. 'mijn' monteur was misschien wel ziek of elders daar heb ik ook niks mee te maken, maar dit zouden ze best mogen melden vooraf. - Een ander punt waar ik word geraakt in het overgeven en het vertrouwen dat alle werkzaamheden correct en naar waarheid worden uitgevoerd. Op de rekening staat 1 liter ruiten sproeier vloeistof. Hier is verder niks voor in rekening gebracht. Maar mijn ruiten sproeier vloeistof zat tot het deksel vol, dat weet ik voor 100% zeker omdat ik voor de keuring altijd alle vloeistoffen zelf naloop de avond van te voren. Ik ben zelf jaren monteur geweest en weet hoe het gaat. Dit doet niet goed in het vertrouwen over de andere werkzaamheden. Dit vind ik dan ook echt een kwalijke zaak. Nu heb ik een nota van ruim €800,- dit is veel geld en moet dan ook echt wel het vertrouwen hebben dat alles correct word uitgevoerd. Voorbeeld; zijn de filters en de olie echt vernieuwd? Sorry dat ik jullie dit toch heb moeten melden. Verder ben ik zeer tevreden over de gehele afhandeling. Met vriendelijke groet, Leon Otte

Zeer goede service en vakkundig

Zoals gewend wederom goede service, toelichting op de werkzaamheden en nette aflevering na beurt.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen