Top geholpen

Ondanks drukte kon toch tussendoor mijn niet urgente (internet)probleem verholpen worden. Klasse service!

Goede snelle service en advies

Pech met lekke band in de namiddag en toch snel geholpen om te kunnen rijden met reservewiel van garage toch nieuwe band geleverd is.

Gewoon goed en betrouwbaar

Airco voor de vakantie laten nakijken, vullen en reinigen. Afspraak snel gemaakt. Goed uitgevoerd en schappelijke prijs.

Prima service en vlotte afhandeling

De afspraak voor APK en onderhoud kon vlot worden ingepland, fijn dat er ook iemand beschikbaar was om mij naar het station te brengen. Ik werd goed geïnformeerd over de reparatie die nodig was en de alles werd vlot afgehandeld zodat ik de auto dezelfde dag nog kon ophalen

Vlot en goed geholpen

Snel en correct geholpen

Afspraak maken en vervolgens uitvoering geheel conform!

De besproken mogelijkheden en afspraken daarna worden goed uitgevoerd en nagekomen tot en met, niet onbelangrijk, de factuur als laatste!

super service

Halen en brengen van de auto, reparaties uitgevoerd. Top geregeld.

Goede en professionele uitstraling en vriendelijk personeel

Met een gerust gevoel de auto gebracht voor een kleine beurt, de wijze van ontvangst en weer terug ontvangen van de auto is werkelijk geweldig, even persoonlijke aandacht en uitleg wst de eventurle vervolg stappen zouden kunnen ( misschien wel ) moeten volgen. Wij zijn er blij mee.

Goeie service

Goede communicatie vooraf. Duidelijk voorstel vooraf de servicebeurt. Goede communicatie over extra reparatiepunten inclusief een duidelijke kosten verwachting. Na de beurt netjes afgemeld als gereed.

UItstekend

De medewerkers hebben er alles aan gedaan om mij zo goed als mogelijk te helpen, en in een zeer korte tijd de werkzaamheden op een uitstekende manier uitgevoerd die moesten plaatsvinden.

Zoals altijd : helemaal prima

Prettige ontvangst . Vriendelijke en behulpzame sfeer . We hopen nog lang klant te kunnen blijven

prima zoals altijd

correct uitgevierd en attent geholpen.

Heel zorgvuldig aandacht gegeven aan het probleem waar ik voor kwam

Ontvangst was even zoeken wegens verbouwing, maar dat is tijdelijk. Vervolgens door monteur zeer serieus genomen, goed samen met monteur gezocht wat het kon zijn, en uiteindelijk probleem geheel verholpen. En dan: zonder kosten!!!

prima ervaring

altijd een snelle, goede en vriendelijke service je kunt er altijd terecht als je vragen hebt

Snel en vakkundig

Direct geholpen bij een defecte accu, klaar terwijl u wacht, uitstekend

Vlot en goed geholpen.

Mijn auto al vroeg afgeleverd voor een reguliere onderhoudsbeurt. Al snel kon ik hem weer onderhouden en schoon ophalen.

Goede klantbehandeling

Snelle, deskundige hulp.

Betrouwbare garage

Je weet waar je aan toe bent, omdat je een e-mail ontvangt met de werkzaamheden en de kosten.

Correct, op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Prima volgens afspraak en snel weer klaar.

Zeer goede service

Reeds meer dan 30 jaar voldoet deze garage bijna aan al mijn verwachtingen .!

subliem

Alles gedaan conform gemaakte afspraken.

Snelle oplossing

Omdat mijn autoband steeds leegliep kon ik na een telefoontje gelijk komen en is de spijker eruit gehaald en band gemaakt." Super snelle afhandeling van het probleem.

Vriendelijke en duidelijke service die ik als zeer prettig ervaar.

Ik ben al een aantal jaren klant en ik ervaar het persoonlijke contact als zeer prettig. Ik ben geen technicus, maar ook het uitgevoerde werk (onderhoudsbeurt en/of reparatie) is goed. Ik ben na een onderhoudsbeurt en/of reparatie nooit terug gemoeten, omdat er iets nog niet goed zat.

vriendelijke en professionele ontvangst en afwikkeling

De onderhoudsbeurt is op perfecte wijze en zoals overeengekomen uitgevoerd. Alsof je weer een nieuwe auto terug krijgt ! De hoogte van de factuur valt bepaald niet mee. Dit soort bedragen leidt er m.i. toe dat je ook eens gaat informeren hoe de onderhoudstarieven elders liggen.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen