Goed maar kan nog beter

Online een afspraak gemaakt na informatie betreffende het vervangen van de distributieriem en apk want die verliep. Wat blijkt is dat vervangen toch nog niet nodig is omdat en deze zijn leeftijd en kilometerstand nog niet bereikt heeft. Prima service dat dat ontdekt is want dat scheelt behoorlijk wat geld. Alleen was de apk blijkbaar niet op de werkbon gezet terwijl deze wel in de afspraak stond. Ook dit is keurig en direct rechtgetrokken door de apk alsnog direct te doen. Kortom Cappendijk is een prima dealer met een prima service en ik kan hun dus zeker aanraden.

Fijne garage

Bij deze dealer staan vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel

Snelle service en goede ontvangst

Voor zomercontrole langs gegaan. Snel en deskundig geholpen.

Ja inderdaad......uitstekend!

Het probleem was een lekke band, maar ben zoals verwacht adequaat en uitstekend geholpen!

Was weer zeer goed geregeld

De service-beurt is weer volgens afspraak afgehandeld.

Monteur Jos heeft duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren met de auto

Monteur Jos heeft een duidelijke uitleg geven wat er moest gebeuren. Toen we de wagen kwamen halen gaf hij een duidelijk uitleg. Een opmerking : als we iets afspreken met een verkoper graag dan de afspraak nakomen.

Alles was weer netjes geregeld

Steeds opnieuw tevreden !!!

Vlotte en duidelijke afspraak , professionele uitvoering werkzaamheden , vriendelijke balie-ontvangst

Contact met de klant is erg goed.

zeer goede ervaring

Klantgericht bedrijf maakt goede afspraken geeft vooraf de kostenindicatie aan Hier ben ik zeer tevreden over

Prettige mensen, goede service.

Heel goed

Altijd netjes geholpen

Uitstekende service en vriendelijk

Top service

Prima garagebedrijf. Duidelijke info.

Vlot en netjes geholpen

Vlot en netjes geholpen

De service was anders dan ik gewend was andere keren.

De auto wordt door mijn vrouw altijd voor onderhoud naar uw werkplaats gebracht, zij wacht dan tot deze klaar is. Haar bevindingen: * Ontvangst was goed en vriendelijk, * Informatieverstrekking (ook tussendoor) was goed. * Auto zou nog gewassen worden maar dit hebben ze niet meer gedaan (andere jaren wel) * Normaal staat de auto gereed wanneer de werkzaamheden gereed zijn, nu moest zij de auto zelf van de brug afrijden. * Algemeen was de service anders dan zij gewend is. Verder geen reden om niet meer te komen, maar ze hield er een beetje een raar gevoel van over.

Top service

Nooit problemen met afspraken, goede service, zeer klantvriendelijk. Kennis in de werkplaats prima. De netheid in de werkplaats uitstekend.

goed bedrijf

klantgericht bedrijf kwalitatief goede medewerkers

Zeer positief

Mijn ervaringen met de Volvo garage zijn uitstekend Met. Vr.Gr L.Termote

Snelle en correcte service

Even olie bijvullen?…. Geen punt bij Cappendijk en rondje van de zaak!!

De service is uitstekend

Ze staan altijd op tijd voor je klaar en het contact is prima

Zoals altijd zeer tevreden

Uitstekende garage

Prima en vakkundig geholpen.

Zeer tevreden.

Snelle service

Na een telefoontje met de garage met de mededeling dat ik een lekke voorband had, werd ik dezelfde dag nog geholpen.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen