Het hele proces van de onderhoudsbeurt verloopt "gesmeerd"

Goede communicatie, grote deskundigheid, goede service en mooie ambiance

Snel, soepel en duidelijk.

Duidelijke afhandeling van de APK

Altijd goede service

Goede service! Goede communicatie en afspraken worden nagekomen. Auto altijd tip top onderhouden. Nog nooit slechte ervaring gehad.

Altijd netjes en correct

Het ophalen en terugbrengen van de auto door Peter vind ik super. Vooraf informatie over kosten en reparaties zijn correct. Als er onverwachte zaken bijkomen word je daarover direct geïnformeerd.

Zorgvuldig en accuraat

Correcte afhandeling van de gevraagde handelingen (apk en vervolg wat daaruit kwam)

Zoals gewoonlijk: Tevreden

Geen bijzonderheden. Je weet altijd waar je aan toe bent.

Uitstekende service

Altijd adequate hulp en uitstekend onderhoud en service

Nette ontvangst fijn personeel

Receptie netjes Vriendelijk personeel zo ook de monteurs en niet te vergeten wen lekker kopje koffie

Prima verzorgd, relaxed omgeving.

Een aangename ervaring, leuk ontvangst bij de receptie, mn auto overgedragen aan een vakbekwame monteur. Prima service.

Als vanouds goede service en advies. Auto netjes volgens voorschrift onderhoudsbeurt gehad. Auto perfect schoon weer afgeleverd

klantgericht

Plezierige vakgerichte medewerkers.

Wat een geweldig bedrijf, topgarage met een fantastisch team!

Iedere keer zijn wij meer dan tevreden als onze volvo uit de garage komt! Nu hebben we weer wat beleefd: We zouden maandag met de auto naar Zwitserland vertrekken maar helaas zaterdagavond ervóór viel ons auto onderweg uit(verhuizen van onze dochter). Auto weggesleept maar kwam pas maandag naar 'onze' volvo garage in Goes. 'Daar gaat onze vakantie' . . . dachten we . . . maar nee . . . dank de superinzet van iedereen die ermee te maken had, konden wij de auto nog op die dag ophalen en alsnog met alleen één dag vertraging toch vertrekken. Heel hartelijk bedankt Topteam, jullie doen fantastisch werk! Helaas de Zwitserse chocola vergeten maar die hebben jullie nog te goed(gaat wel even duren).

De problemen aan mijn auto op korte termijn verholpen.

Zeer klantvriendelijk

Ik ben erg tevreden over deze Volvo dealer, goed advies, betrouwbaar, en er is niets te veel., snelle service.

perfect

snel en vakkundig

Steeds opnieuw tevreden !

Vlotte regeling afspraak , vriendelijke ontvangst balie , prima uitvoering gevraagde werkzaamheden.

Altijd goed geholpen

zoals gewend, gewoon goed

afspraak telefonisch gemaakt, na aankomst op het afgesproken tijdstip direct geholpen. Het betrof een APK keuring die snel werd uitgevoerd en toto mijn verassing was deze nog kosteloos ook.

eigenlijk niets te wensen

vlot, vriendelijk en vakkundig

Altijd behulpzaam en degelijk werk

Zie boven

Goede nette service

Nette goede service, ik word altijd vriendelijk geholpen en netjes besproken wat er met de auto moet gebeuren. De auto word altijd netjes schoon terug afgeleverd.

Degelijk onderhoud service

Vlotte afhandeling, goede informatie monteur. Helaas duren updates lang

Helemaal top, hier wordt geluisterd en geholpen!

Nieuwe auto gaf problemen. Een buitenlandse Volvo dealer kon het niet oplossen. In bij Volvo Cappendijke zijn ze erin gedoken en aan het einde van de dag was alles binnen de garantie helemaal opgelost, met dank ook aan Volvo Nederland.

snelle update storing vergrendeling portieren

Storing vergrendeling auto , de auto ging zomaar uit zijn eigen open en dicht , naar garage en update electronica en de storing was verholpen.

Prima contact

Vooraf wordt netjes gemeld wat het onderhoud inhoudt en wat de kosten zijn. Op zich een prettige wijze van communiceren,

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen