snelle update storing vergrendeling portieren

Storing vergrendeling auto , de auto ging zomaar uit zijn eigen open en dicht , naar garage en update electronica en de storing was verholpen.

Prima contact

Vooraf wordt netjes gemeld wat het onderhoud inhoudt en wat de kosten zijn. Op zich een prettige wijze van communiceren,

Snelle, efficiënte onderhouds beurt.

Zie boven

Vriendelijk, behulpzaam en snel geholpen.

Mijn xc40 moest voor een kleine beurt. Ik kon er op wachten. Duurde maar een uurtje. Kreeg koffie van de vriendelijke receptioniste. Zeer tevreden.

Naar tevredenheid

Geen 5 sterren omdat bij aflevering de monteur geen details kon melden over de reparaties. Klaarblijkelijk had hij zelf niet aan de auto gewerkt. Verder prima.

top bedrijf

punctueel, schoon, goede uitleg. Fijne sfeer!

Alles is goed geregeld

Het review komt nogal vroeg, voordat de rekening er is. Afspraak was prima, de verrichte werkzaamheden zullen met zorg zijn uitgevoerd, echter de prijs is nogal gestegen. Voor dezelfde werkzaamheden is er in enkele jaren 40 % meer gerekend. Alles wordt duurder maar dit is nogal gortig.

Helemaal tevreden!

Uitstekend.

Perfecte service

Goede uitleg en communicatie

Het onderdeel liet op zich wachten maar door goede communicatie en in samenwerking met volvo assistence, geen probleem.

geweldig

goede info omtrent reparatie en/of vervangen.goed meedenk werk! Top!

Uitstekend!!

Altijd vriendelijk. Persoonlijke benadering en de auto weer dik in orde ,als ik weer weg ga.

Onze auto is terug geweest voor het vervangen van remklauwen. De ontvangst aan de balie was goed en de afspraken die gemaakt waren zijn netjes nagekomen. Uitstekende service.

Zeer netjes en duidelijk

Zoals je van een goed garage verwacht vindt je hier, transparant, eerlijk en top service

Liefde voor zijn vak.

Er was niet direct een passende oplossing voor mijn probleem maar de medewerker heeft een paar goede oplossing aangedragen.

Uitstekend service

Komen eerlijke afspraken na, weet precies waar je aan toe bent bij reparatie/ storing (ook vwb. Kosten).

APK en terugroep actie keurig uitgevoerd. Jammer dat het persoonlijk contact momenteel wat beperkt is vanwege de COVID maar daar kan Cappendijk natuurlijk niets aan doen.

prima geholpen

tevreden

Heel goed

Altijd vriendelijk en behulpzaam

olie bijvullen meteen gedaan, jullie Pascal: een gouden kerel

Goede service en garantie

Bij herhaling is het probleem onder garantie van Volvo opgelost.

Zoals altijd, prima geholpen

Heel attent, gewezen op versleten ruitenwissers en vervangen,

klantgerichte organisatie en deskundige medewerkers

dit gezegd hebbende, toch een serieuze klacht. Net als vorig jaar vind ik de nota ondermaats. Bevat enkel (totaal) kosten en geen detaillering van wat er gedaan is en bevindingen. Dit keer ook het APK-rapport afwezig. Graag een reactie van directie.

Goed!!!!

Meester FJ Haarmanweg 49