Snel en goed.

Goede service met een persoonlijke touche.

Tevreden. Auto werd opgehaald en thuisbezorgd en onderhoud als in offerte.

Zie boven.

Vriendelijk en netjes, maar issues niet opgelost

Netjes en vriendelijk geholpen. Helaas niet nagebeld zoals afgesproken. Ook zijn de issues niet opgelost. Vanwege de vriendelijke medewerkers echter is voor mij de lichte teleurstelling wat verzacht. Het valt me op dat er toch wel weinig kennis aanwezig is van mijn elektrische xc40. Laad kabel is niet in orde en op internet duidelijk terug te vinden dat daar issues mee zijn evenals de app. Geef dat aub gewoon toe en help met oplossingen vinden ipv de monteurs laten zwemmen met een lastige nieuwe technologie. Ik ben zelf r&d manager, dus ik begrijp hoe lastig het is , nieuwe technologie implementeren.

cappendijk terneuzen

Voor onze volvo geen ander .

gewoon heel goed

zonder poespas en volgens afspraak jaarlijks onderhoud aan mijn V40 eigenlijk zou het cijfer een tien moeten zijn maar omdat ik ook nooit een tien gekregen heb geef ik er ook geen.

zoals altijd: prima

Dit was een bandenwissel ( zomer naar winter) waarbij 2 nieuwe banden en 2 van onze vorige banden werden gelegd.

1e keer bij jullie, prima ontvangen met bakje koffie

Tussendoor geinformeerd door de monteur, kortom voor herhaling vatbaar☺

Prima, behulpzame, meedenkende monteurs en garage!!

Zeer tevreden klant!

alles netjes en goed geregeld

gaat altijd goed, wasstraat ded het helaas niet, maar goed daar kan Mr. Volvo verder niets aan doen.

Alles keurig verzorgd

Zie boven

Zeer snelle en prima service

Halverwege de middag gebeld en ik kon eind van de middag al terecht voor vervanging van defect dimlicht. Bij aankomst is monteur direct begonnen en binnen no time was het weer in orde.

Heel goed

Snel en correct

Keurig!

Soepele inplanning van de afspraak. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Voor extra werkzaamheden werd netjes toestemming gevraagd. Vriendelijke afhandeling.

Goed en vriendelijk

Ik ben goed, vriendelijk en snel geholpen. Alleen de factuur laat lang op zich wachten maar verder… top

Naar verwachting perfect

Het was een verplicht gebeuren, terugroep actie. Maar goed geregeld en perfect uitgevoerd.

Is er geen mogelijkheid voor een ophaal/breng service?

goeie service

afspraak voor aflopende band , reperatie band ,er zat een spijker in , na 3 kwartier weer vertrokken

Prima garage, prettige mensen

Omleggen van winterbanden verloopt altijd prima!

Prima dealer.

Deze Volvo dealer is een aanrader, vriendelijk personeel, goede werkplaats en deskundige monteurs., ik ben er tot op heden steeds goed geholpen. Zeer belangrijk punt: Er wordt naar de klant geluisterd.

Zeer snelle dienstverlening.

In de ochtend gemaild met de vraag of er dezelfde dag rond 13 uur een afspraak gemaakt kon worden om twee problemen op te lossen. 1. dimlicht kapot 2. band rechts achter liep langzaam leeg Afspraak rond 13 uur was Oke. Problemen opgelost en ik was rond 14.00 uur weer terug op mijn werk. Gewoon perfect!

Niet helemaal correct

Bij het monteren van de trekhaak hebben ze de hoedenplank eruitgehaald, niet terug bevestigd Los op de achterbak gelegd. Beetje slordig vinden wij

Altijd super service.

Tot nu toe 100% tevreden.

Het is even wachten op heel slecht weer voordat ik kan zeggen of mijn klacht is opgelost.

beurt goed, wel andere opmerking zie onder

Mijn beurt aan de auto is prima uitgevoerd door de monteur. Wel heb ik een opmerking over uw jongste verkoop medewerker. (donker haar) Hij ging een auto afleveren terwijl ik zat te wachten in de showroom, hij ging de kopers informatie over hun auto geven terwijl de motor draaide en hij en die kopers in de auto, geen slang naar buiten en de deur max 10 cm open, dit heeft minimaal 10 minuten geduurd vervolgens ben ik naar buiten gegaan omdat dit bleef duren en niet echt fijn rook, inmiddels was hij en de kopers uit de auto gestapt en stonden ze buiten de auto nog te praten terwijl de motor nog steeds draaide, toen ik vroeg of hij die motor niet uit kon zetten antwoorde hij nou die mensen gaan zo weg. Hier heb ik op gezegd dat het echt niet kon een draaiende motor in de showroom, waar mensen zitten, toen uiteindelijk deed hij hem uit

Geweldige service

Snelle en deskundige afwerking