Heel goed.

Heel goede ervaring, ben deskundig op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

snel en correct

afspraak binnen 2 uur mogelijk. vlotte en correcte controle auto

Ontvangst zoals het hoort.

Alle betrokken medewerkers waren zeer correct.

Super service!

Alla prima geregeld, goed geïnformeerd per mail. Facturatie duidelijk .

Geweldig bedrijf!!

Iedere keer als onze volvo van de APK terug komt, herken ik die bijna niet meer. Die blinkt van binnen en buiten als nieuw terwijl het al een oud autotje is. . . en dat allemaal als gratis service! Waar bestaat dit nog? Hartelijk bedankt iedereen van al het vriendelijk en vakkundig personeel!

Prima uitvoering

Klantvriendelijke benadering receptie (Piet!) en fijne uitleg en plezierig gesprek met de monteur.

Altijd tevreden !

Steeds vriendelijk onthaal en deskundige uitvoering gevraagde werkzaamheden !

Service met een hoofdletter "S"

Vlotte afhandeling en zeer goede wissel werking /terugkoppeling tussen klant en volvo administratie en automonteur.

geweldig geholpen

zuinig zijn op zulken monteurs wees daar zuinig op

altijd correct , vriendelijk en beleefd. En alles wordt terug gekoppeld wat er gebeuren moet.

Openminded en luisterend naar de klant

In mijn geval Volvo 16 jaar oud en ruim 300000 km op de teller, ga ik nog steeds met goed gevoel naar dealer. Het is geen wonderdokter maar wordt altijd serieus naar je bevindingen geluisterd.

Gewoon helemaal goed

uitstekend onderhoud en zeer goede service

Tijdens het maken van de afspraak werd toegezegd om een proforma rekening te sturen en kon ik afspreken dat één van de monteurs woonachtig in hetzelfde dorp mijn auto kwam ophalen en terugbrengen.

Prima service en vooraf goed geïnformeerd over de onkosten. Auto was binnen en buiten zelfs schoon gemaakt.

Goed gedaan.

De service van het ophalen en terugbrengen van de auto stel ik zeer op prijs. Ik mis wel de papieren rapportage van de werkzaamheden en de uitkomst van inspecties.

Correcte afspraak, prijs en kwaliteit!

Uiterst correcte afhandeling, zakelijk en juist. Chapeau

De reclamatie door Volvo qua veiligheidsgordels werd snel en accuraat opgelost. De bali-medewerker ging aan de slag, koffie werd aangeboden en de reparatie werd snel afgehandeld.

Uitstekend geregeld en verzorgd

Afspraak uitstekend geregeld en storing ondanks summiere info zo goed mogelijk proberen te verhelpen

Heel goed geholpen

Zeer netjes geholpen

Autoruit is netjes vervangen alhoewel je wel kunt zien bij de regensensor dat het niet meer is als origineel. De regensensor werkt wel weer uitstekend dus daar is geen invloed merkbaar.

uitstekend

volgens afspraakverlopen

Verre van klantgericht

“Wij gaan altijd voor uitstekend!” Dat begrijp ik. Maar als ik langskom omdat er een lampje op m’n Dashboard brand en ik niet weet wat het, wordt beloond met een rekening. En m’n euvel was niet eens opgelost, omdat jullie niet wisten wat het was… Iets meer klantgerichtheid zou jullie in deze sieren! Dat ben ik van jullie gewend!! En reageren als ik hierover een e-mail stuur.

Prettig en meedenkend personeel. Adequate aanpak en uitvoering van het probleem.

Uitstekende voorspelbare service

Zoals ieder jaar een passende aanbieding gekregen die wat uitgebreider was als in het verleden. Daarvoor eerst telefonisch benaderd voor toelichting. De eerste afspraak kon niet doorgaan omdat de gebruikelijke monteur onverwacht afwezig was. Weer benaderd om de afspraak te verzetten. Auto thuis opgehaald, werk uitgevoerd naar afspraak, prijs en schoon terug gebracht.

Gewoon goed en duidelijk

NVT