Snel kwaliteit duidelijk en klantvriendelijk

Snel kwaliteit duidelijk en klantvriendelijk

Super tevreden zeer goede ervaring met jullie. Zowel de ontvangst als servicebeurt

Matig

Na een geringe periode van goede klantenservice. Is het tij gekeerd bij Volvo Cappendijk. Mijn Volvo v40 met 32k op de teller heeft ineens na de bandenwissel van winter naar zomer een Volvo die naar links trekt. Afspraak gemaakt na veel uitstel vanuit de garrage druk druk druk!! Rijdt er een monteur in rond,nee hoor de volvo rijdt prima. Nee dus, 2e afspraak en jawel de auto trekt daadwerkelijk naar links. Wielen worden uitgebalanceerd en het zou opgelost zijn. Helaas niet: wederom afspraak gemaakt , af en toe gebeurd dat eens met een Volvo krijg ik te horen, het electries stuurhuis gaat niet meer in de home positie, de rechtende rijrichting werkt dus niet goed meer. Telkens correctie met het stuur nodig. Beste klant we vragen even prijs op en dan kan het electries stuurhuis vervangen worden. Prijsopgave eerst 560 euro dan 2 minuten later 688 euro Walgelijk om dat even zo op te lossen met een 32k op de teller , met een reactie erbij van ja dat eens voorkomen. Daar zou ik nog in kunnen komen als er 100k op de teller zou staan. Maar met altijd onderhoud en de aankoop. Bij Cappendijk. Zou je toch een betere betrokkenheid van garrage Cappendijk verwachten.

snel, vriendelijk en adequaat geholpen

snel, vriendelijk en adequaat geholpen

Ervaring Cappendijk is altijd Top!

Meer dan tevreden met deze dealer.

Boven verwachting, enorm klantvriendelijk en professioneel.

Geweldige vakkennis van monteur.

Zeer goed geholpen mede door monteur met uitstekende diagnose en reparatie.

Alles volgens afspraak zoals het hoort

Je kunt er altijd op vertrouwen dat alles volgens afspraak gebeurt en indien er iets bijzonders is wordt er eerst contact opgenomen.

Vriendelijke ontvangst

Prima service,

Ik ben zeer tevreden!

Prima service!

Werkzaamheden worden volgens afspraak goed uitgevoerd en ik ben zeer tevreden over deantwoorden als je iets vraagd super

Uitstekende service en kwaliteit

Klantgericht, komt afspraken na en levert uitstekende service en kwaliteit

Prima werk

Je word goed voorgelicht en service is goed

vriendelijke ontvangst en deskundig personeel

nette ontvangst door receptionist en verder uitstekend geholpen door de personal service technicus

Trillingen zijn weg.

Op de tractaatweg de kritieke snelheid gereden waarbij er eerst trillingen waren. Deze zijn nu over, door het uitbalanceren van de banden, waarvoor dank.

Langzaam Leeglopende band linksachter zonder afspraak langs geweest werd gelijk geholpen bleek een schuin ingereden spijker te zijn ze hebben geprobeerd te repareren met een prop en een zogenaamde paddenstoel beide was geen oplossing de band bleef lekken dus een nieuwe band erop die besteld moest worden helaas niet op voorraad dezelfde dag geleverd en gemonteerd dit is service eerste klas !! Prijstechnisch ook dik in orde!! Kortom een dikke tien voor het team Cappendijk.

Heel goed snelle service.

Snel, vriendelijk, persoonlijk , deskundig

100% service

Bij Cappendijk Terneuzen staat klanten tevredenheid, service, vakmanschap, vriendelijkheid en liefde voor uw auto op de eerste pagina van hun woordenboek. Een no nonsens bedrijf waar de medewerkers staan voor het bedrijf en dit ook uitstralen. Gewoon eerlijk en oprecht!

Garage, receptie top

Goede service en afspraken.

topservice

Bij Cappendijke kun je altijd terecht. Niks is teveel gevraagd. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en problemen worden snel verholpen.

Prima service conform afspraak!

Na defect aan de auto en langere levertijd onderdelen toch sneller klaar dan verwacht!

Weer zeer fijn geholpen

Alles prima geregeld.

Prima service en uitstekende uitvoering van de onderhoudsbeurt

goede en prettige samenwerking i.v.m. de onderhoudsbeurt van onze Volvo XC60

Goed !!

Uitstekende service..

Een uitstekende garage!

Fijne garage, lief personeel en een uitstekende service!

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen