Goed met één opmerking.

onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd. Alleen de update van de navigatie was een probleem waardoor de beurt een dag langer duurde als gepland. Uiteindelijk is alles naar behoren opgelost.

duidelijkheid vooraf

Grote beurt laten doen voor Volvo V60 Crosscounty bij Cappendijk Terneuzen, zeer tevreden krijgt duidelijkheid van te voeren wat ze gaan doen en wat de kosten zijn, werd naderhand nog overleg gepleegd over extra onderhoud wat wel/niet nodig was Zeer netjes allemaal

Snel geholpen, goede service

Een ruime Volvo-doende!

Je wordt altijd correct te woord gestaan, zowel per telefoon als aan de balie. Je wordt 'gezien'. En 'gekend'.

ok

ok

Top service

Ik stond plotseling met een lekke band. Kon direct terecht en in no-time hebben ze het voor mij opgelost.

De behandeling is prima, balie en de contacten met de montuur

Zoals altijd onderhoud keurig uitgevoerd tegen de afgesproken prijs

Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd

Compleet, zorgvuldig, hoge servicegraad van start tot finish.

Snelle, goede en vriendelijke service!

prima service

onderhoudsbeurt _ apk duidelijke communicatie, prima service

Uitstekend werk.

Probleem prima opgelost. Mede door het aandragen van een mogelijkheid om een niet meer leverbaar onderdeel toch te verkrijgen.

prima garage, goed personeel, uitstekende service

Afspraken worden goed nagekomen. De kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. Klantvriendelijkheid staat centraal.

Service zoals het hoort, top.

Goede communicatie en vriendelijk personeel.

inzichtelijk en behulpzaam

Positieve ervaring - grote reparatie inzichtelijk gemaakt qua kosten en technische details.

Op een vriendelijke manier geholpen bij uitvoeren onderhoud.

Vooraf werd besproken ofdat we vervangend vervoer nodig hadden. Tijdsduur van onderhoud werd vooraf gemeld,dit natuurlijk indien er geen extra werk na controles bleek te zijn. Keurig aan de afspraak gehouden.

Uitstekend, vriendelijk zowel de receptie als ook de monteur

Uitstekend, vriendelijk zowel de receptie alsook de monteur. wij komen eens in de 9 weken in Goes en wanneer er aan de auto wat moet gebeuren neem ik Volvo Goes. Een hemelsbreed verschil met het personeel, dan bij ons (Lisse)

Dik tevreden!

Dik tevreden!

prima afgewerkt volgens afspraak

Alles volgens overleg en afspraak afgehwerkt.

Zoals in cijfers aangegeven: uitstekend

Goede ontvangst na goed geregistreerde afspraak. Uitvoering geheel volgens plan. Prima kwaliteit

Heel Goed

Deskundige garage en uiterst vriendelijk en klant gericht personeel .

Er wordt goed geluisterd en vervolgens wordt er een goede oplossing bedacht en uitgevoerd.

uitstekend

Pascal Ringoot is mijn contact persoon bij Volvo Cappendijck in Terneuzen. Elk bedrijf mag wensen zo'n medewerker te hebben die dat doet op deze wijze doet en dat al vele jaren !!! alleen dit is al een reden om Volvo te blijven rijden.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen