Uitstekend geholpen.

zie boven

Zeer positief

Goede informatievoorziening, vriendelijke sfeer en deskundige hulp. Echt Volvo.

Vlekkeloos

Mede dankzij de communicatie met en de ophaalservice gegeven door Pascal is deze ervaring uitstekend. Kers op de taart was dan nog dat de auto was gewassen :-)

Tevreden auto was ook netjes gepoetst

ik was wel beetje verbaasd dat adblue niet bijgevuld was, terwijl het lampje brandde.

Top, service zoals het hoort.

Afspraak gemaakt voor jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK. Netjes een prijsopgaaf gekregen, die ik later ook nog eens via de mail toegestuurd kreeg. Auto werd netjes, zoals afgesproken, via de haal en breng service op mijn werk gehaald en afgeleverd. Nadien netjes via de telefoon op de hoogte gebracht van de status van de auto. De hoogte van de rekening is precies zo als van tevoren meegedeeld. Super service van een geweldige garage, vriendelijk te woord gestaan.

snelle en correcte service

Inhoudelijk heel goed.

Echt een top ervaring!

Zoals ik geholpen ben door Lobke van de werkplaats receptie verdient echt een groot compliment. Ik had eerst een probleem met mijn banden, en later onverwachts met mijn ruitenwissers. Haar flexibiliteit en de wil om de klant tevreden te stellen op een uiterst vriendelijke en correcte wijze verdiend echt een groot compliment! Monteurs verdienen ook complimenten door hun uiterst vriendelijke en deskundige manier van werken. Echt een hele fijne ervaring waar ik met een heel goed gevoel op terug kijk.

Vriendelijke service

Prima service, maar Volvo onderhoud is niet goedkoop.

Altijd super!

Ik weet dat me vader altijd een super ervaring bij jullie had dus ik verwacht niks anders, bij de keuring ook super goed geholpen

Alles correct verlopen, zoals altijd.

Heel goed

goed ontvangst lekker bakje koffie

slechtste ervaring als volvo medewerker gent

ik had een tweedehands s40 gekocht mooie auto , maar problemen met de versnellingsbak , koppeling, trillende pook, en nog een aantal dingen. de auto heeft ongeveer 7 weken met tussenposen binnen geweest.uit eindelijk heb ik een klacht ingediend bij volvo nederland omdat ik zelf in gent werk waar we volvos maken en kwaliteit voorop staat. toen kwamen ze met het voorstel om mijn aankoopbedrag terug te betalen dus ik ging ok ,maar ik mocht alleen naar mijn werk en naar huis, maar ik moest nog een anders auto regelen toevallig in drente . nu die verkoper begon ons uit te schelden voor een paar honderd km wat volgens hem niet de afspraak was , terwijl de auto nog niet op hun naam stond. een echte schande zulke dealers moeten hun dealerschap afgenomen worden ik beveel dan ook autobedrijf van hoepen een onafhankelijk volvo specialist voor om hun service ik werk zelf in de fabriek en schaam me voor zulke bedrijven

Altijd goede service. Ik kan me geen enkele klacht herinneren in al de jaren (en dat zijn er veel) dat ik klant was.

Super, van eerste telefonisch overleg tot weer ophalen van de auto na de service beurt.

Betrouwbaar en sterk gericht op service. Dubbel en dwars de extra reistijd waard voor het onderhoud van de auto!

Prima service alles op tijd klaar en netjes gebeld over meerkosten

Tevreden

Afspraak snel gemaakt, wintercheck en bandenwissel OK

Als vanouds: Correct en viendelijk, , technisch uitstekend en vertrouwen bevestigend!evend!

Zie boven.+: Begeleiding monteur bij vertrek ( callibratie banden na winterwielen/banden) uitstekend en adequaat. Wintercheck goed en compleet uitgevoerd. Coronaproof klantenontvangst en afhandeling balie én monteur: uitstekend.

Vriendelijke ontvangst bij afleveren voor onderhoudsbeurt, welke correct is uitgevoerd.

Bij het maken van de afspraak voor deze beurt, werd mij een proforma faktuur toegestuurd, welke keurig overeenkwam met de definitieve faktuur. Auto weer keurig en schoon mij mijn huis afgeleverd.

zeer goede service

Ontvangst en werkzaamheden zeer goed. Beurt uitgevoerd zoals het moet. Buurt duurt wel lang maar dat ligt aan de software. Beurten zijn niet goedkoop Wel helemaal goed. Auto na afloop ook netjes gewassen.

Goeie service, vriendelijke medewerkers.

Als er extra reparaties nodig zijn wordt dat eerst gemeld/gevraagd aan de eigenaar. Monteur neemt contact op en meld welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en dat de auto weer klaar is.

Kan niet beter

Alles klopt, en wat een lieve dames aan de balie!

Als zeer prettig ervaren. De monteur was zeer bezorgd over de lange duur software update. Besproken alsmede de on call app.

Great customer service

friendly and hassle free