Directe actie

Lek in band in tweede instantie ontdekt, waarna ogenblikkelijk oplossing vanwege haast.

Optimale service en contact.

Goede afstemming

Professioneel en meedenkend bedrijf

Mooi bedrijf met prima uitstraling. Aardige medewerkers op elk niveau die graag met je meedenken in oplossingen. Wordt snel en naar tevredenheid geholpen.

Auto keurig afgeleverd

De auto is thuis opgehaald en heeft een beurt en apk gehad. Ik ben er tijdig over geïnformeerd dat er banden vervangen moesten worden.

zeer goede ervaring snel en professioneel geholpen ik kan u bij iedereen aanbevelen

Prettig gesprek gehad met monteur!

Prettig contact, prettige ontvangst, prettige wacht- en werkruimte. Van alle gemakken voorzien... niets te wensen over. En dan ook nog met uitzicht op de werkplaats...

Heel goed

Prima service door vriendelijke mensrn

Service 1e klas

Van afspraak tot afwerking alle tot in de puntjes afgewerkt volgens afspraak.

snel vriendelijk en vakkundig

Tevreden over het onderhoud, bij reparatie is er goed meegedacht met ons als klant. Ik ben zeer tevreden

Prima, mooie garage

Rustig zitten wachten in mooie wachtruimte en meegenomen lunch genuttigd en banaan van Volvo geconsumeerd

Gewoon super goed

Vriendelijk, meedenkend, oplossing gericht en vooral vakkundig

Spoedreparatie vlot uitgevoerd !

Met dank !

Vriendelijk, aardig en behulpzaam personeel.

Diverse punten zijn allemaal opgelost. Heel vriendelijk en uitgebreid uitgelegd door Jos de Valk.

Uitstekende aanpak probleem door gedreven monteur

Goede ontvangst op de afgesproken tijd, waarna het probleem na een goede analyse werd getraceerd en direct opgelost. Het benodigde onderdeel was niet op voorraad, echter dit werd uit een andere nieuwe ex40 gehaald, waardoor ik niet nogmaals hoefde te komen. Prima zo.

Zeer aangename eerste ervaring.

Voor het eerst mijn eerste Volvo bij de dealer gebracht voor onderhoud als APK. Zeer fijne ervaring mogen ondergaan. Alles zeer duidelijk uitgelegd, zowel verbaal als op het papierwerk wat is meegegeven. Hulde, lof en bloemen voor de werknemer/monteur die mijn V40 onderhanden heeft genomen en alle extra vragen heeft uitgezocht voor de antwoorden.

Perfect geregeld

Duidelijk en helder over de werkwijze

Goed geholpen

Alles goed nagekeken. Reparatie goed uitgevoerd.Deskundige monteur

Deskundig en behulpzaam

Zeer prettig

Als volgende keer ook de klok weer aan is in de auto wordt het uitstekend.

Alles was prima geregeld en uitgevoerd

Alles was prima verzorgd

Gewoon goed.

Gewoon doen wat afgesproken is. Mochten ze nog iets tegenkomen direct een belletje om te overleggen.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen