Prima!

Goede service en wordt goed geholpen. Wim is altijd vriendelijk en legt alles goed uit wat er aan de hand is. Er staat een persoonlijkheid aan de balie die weet wat er aan de hand is.

Geweldige service

Snel en vakkundig

Xx

Prima geholpen binnen de garantie na lekkage

Binnen 4 maanden na aankoop nissan xtrail lekte er water naar binnen. Het bleek dat de voorruit afvoerpunten verstopt waren en het water zo naar binnen kwam. euvel is verholpen, lekkage weg. Wel jammer dat niet de hele vloer gereinigd is en droog gemaakt. alleen bestuurderskant is gedaan, maar ok, opgelost

Super aardig, meedenkend. Goed gevoel bij

Flexibel, meedenkend en limburgse gemoedelijkheid.

Top ! Als vanouds

Wederom goed geregeld. Vooraf telefoontje over de kosten. Specificatie ontvangen. Goede vervangende auto. Kortom: weer top geregeld.

totale garage

perfect geholpen door vakkundig personeel

We werden goed geholpen .

Auto is netjes en goed afgeleverd.

Goede service en klantvriendelijk

Recent een auto aangeschaft bij B&S. Vanaf eerste contact netjes ontvangen en klantvriendelijk.

Geen op/aanmerkingen

Geen op/aanmerkingen

we zijn goed behandeld, de test rit is goed verlopen

Goed uitgevoerd

Afspraak verliep zoals beloofd

Heel goed

Heel vriendelijk ontvangst duidelijk afspraak Koffie staat klaar en heel vriendelijke mensen

Keurig ontvangen door Twan. Ik had tevoren een afspraak gemaakt. Op internet de auto gevonden die ik wilde bekijken, met de prijs erbij op de site. In de betreffende auto, die buitenstond, hing een kaart, ook met een prijs. Als mijn geheugen mij niet in de steek laat waren de 2 prijzen verschillend. In de auto aanmerkelijk hoger. Dat kan liggen aan in of excl. beurt, APK...of noem maar op. Was toch verwarrend. Dit bovenstaande als mijn geheugen.... Ik zou, als ik B&S ben voortaan, voor alle zekerheid checken of de verkoopprijs op de site en de auto gelijk zijn, met dezelfde condities. Ik ben er met Twan prima uitgekomen, maar...tussen mijn oren bleef bovenstaand hangen. Keurige showroom met heeeel veeeel keus.

Achteraf toch goed

Eerste contact heel goed, tweede keer was voor mij heel moeilijk doch het laatste contact heeft alles goed gemaakt daarvandaan het cijfer 8

Mooi en fijn bedrijf!

Altijd correct en goed behandeld

duidelijk overleg betreffende reparatie/servicebeurt

vriendelijk en duidelijk. goede service

Prima.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Top bedrijf

Het is een bedrijf, waar je super goed geholpen wordt. Ze nemen de tijd voor je. Kort samengevat wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Informatie is perfect. Duidelijk wat er moet gebeuren en wat de kosten zijn vooraf .

Top garage

Fijne garage kom er al lang. Super service en heel fijn personeel.

Is ok

Mijn ervaring is uitstekend altijd netjes en correct ga zo door.

Ben vlot en goed geïnformeerd Kon gebruik maken van de leenfiets De auto doet het (voor zover ik kan beoordelen) weer goed Het is een prettig idee dat hij weer helemaal is nagekeken

Vriendelijk en goed

Vaste garage alweer een aantal jaren nadat ik mijn auto er heb gekocht. Goede service en vriendelijk

Tramstraat 30

6088EB Roggel