Wat een goede service!! Vriendelijkheid ten top.
Wat een goede service!!
We zijn er geslaagd voor aankoop van een auto, een Kia.
Bart geeft eerlijk advies en denkt met je mee, geen opdringere verkopers, maar mensen met passie en kennis hebben van hun vak.
Wij hadden daags van te voren onze auto verkocht en zaten helaas een paar dagen zonder vervoer omdat de nieuwe auto eerst nog een onderhoudsbeurt moest krijgen. We kregen als service een leenauto voor een paar dagen mee.
De volgende dag al werden wij gebeld, men was bezig met onderhoud en controle van onze nieuw aangeschafte auto. Het profiel van de voorbanden vond men te weinig, voor de APK die de auto een maand geleden had ondergaan was het profiel op voorbanden nog meer dan voldoende, maar de mensen van B&S vonden het profiel aan de magere kant, men streeft bij B&S naar perfectie en zeer tevreden klanten. dus 2 nieuwe voorbanden werden op hun kosten erop gezet, de achterbanden waren nog goed. We mochten kiezen tussen zomerbanden, die er nu ook op zaten of all-season banden, wij hebben gekozen voor die laatste. En op onze kosten de achterbanden laten vervangen door all-season banden.
Toen we onze Kia kwamen ophalen, hadden wij ons natuurlijk ook van de beste kant laten zien: de tank van de leenauto helemaal vol getankt, stofzuiger erdoor en nog even door de wasstraat gereden.