Snel het probleem opgelost.

Vriendelijk en gastvrij.

zgan auto gekocht proefrit gemaakt bakkie koffie gedaan papieren in orde gemaakt een echte vakgarage mag ik zeggen.

Top service, goed advies

Al jaren breng ik mijn auto naar B&S voor APK keuringen, helaas door een ongeluk moest ik op zoek naar een andere auto. Wederom bij B&S terecht gekomen, waar ik met goed en vakkundig advies vol vertrouwen ben weggereden met een nieuwe auto, helemaal top!

deskundig

Prima geholpen

Wederom prima geholpen .

Goed geholpen en altijd een vervangend auto tijdens reparatie

Word snel geholpen , en goed ingelicht

Fijne garage altijd correct en goed service

Snelle service.goede prijs/kwaliteit

Jammer dat na het plaatsen van de nieuwe banden de velgen niet gepoetst waren ;)

goed en vakkundige uitvoering van werkzaamheden

alles luid en duidelijk geen werkzaamheden zonder overleg, je weet duidelijk wat er moet gebeuren en wat het kost geen slechte verassingen achteraf

Een zaak met pure aandacht voor de klant!

B&S auto’s was bereid om mijn defecte vorige auto grondig te inspecteren en tevens mee te denken/zoeken naar een nieuwe auto elders zonder hier direct geld mee te verdienen. Dit gaf zoveel vertrouwen dat ik nu voor onderhoud bij B&S klant ben. Topzaak!

Top service!

Zeer bereidwillig

'n Prettige ervaring met aandacht voor al mijn opmerkingen en vragen, met tijd en koffie. Het proefrijden kon vlot geregeld worden, evenals de inruil van mijn auto. Het overschrijven van de betaling en het kenteken ging helaas wat moeizaam - dat had ik thuis niet goed voorbereid -, maar het kwam toch goed en kon de gekochte auto direct meenemen.

Kwaliteit

Heel vriendelijk goed geholpen alleen moest wel heel erg lang wachten op ze hij was niet echt goed bezig met mij omdat die een andere klant die volgens mij een duurdere auto aan het kopen was wel genoeg tijd gekregen om erover na te denken en veel tijd gekregen om de auto te checkken

Afspraken nagekomen

Eerlijke handelaren.

Heel goed

Komen afspraken corect na

vakkundig

vakkundig en goede service

Uitstekende service, wordt er altijd goed geholpen.

Ik kom hier al vanaf het begin. Ze ontvangen je vriendelijk, denken met je mee en verlenen je uitstejende service.

Hulpvaardig en soepel.

Hulpvaardig en soepel.

Weinig communicatie

Te lang na aankoop en aflevering

De auto die ik wílde zien ,had ik bevonden!

Mijn inzicht was goed ,prima geholpen en alle mogelijkheden gekregen om hem goed te bekijken en een proefrit gemaakt , en ben daar tot dit moment zeer te vrede mee !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijn bedrijf, prijzen zijn marktconform en de service is helemaal top. Bij de proefrit zat er nauwelijks benzine in en toen ik hem kwam ophalen was deze ruimschoots aangevuld om thuis te komen inclusief poetsbeurt.

Prima geholpen.

NVT

helder en duidelijk in een ongedwongen sfeer.

Verdere ervaringen worden concreet na het daadwerkelijk gebruik van het nieuwe voertuig.

Tramstraat 30

6088EB Roggel