Reparatie en APK juist uitgevoerd

De aanvullende en noodzakelijk reparaties zijn vooraf gecommuniceerd. Tevens op de hoogte gesteld van de financiële gevolgen. Daarna is de nota nog eens een keer gespecificeerd toegelicht. Prima acties, dus.

Klasse

Heel vriendelijk personeel, alles heel goed uitgelegd, en uitstekend behandeld

Prima ontvangst en gedegen werk.

Prima ontvangst en gedegen werk.

Klantvriendelijk en goede service

Prima service en vriendelijke medewerkers.

Fijne, enthousiaste verkopers.

We werden vriendelijk ontvangen. We kregen alle tijd en ruimte. Proefrit rijden kregen we ook alle tijd voor. Gewoon een super vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

Auto na gekeken door B&S voor klein mankement binnen de garantie. Vriendelijk mensen, helpen als dit nodig is. Leveren wat ze beloven.

Prima geholpen

Prettige samenwerking

Heel tevreden met de service en klantvriendelijkheid.

Aanrader!!!

Afgelopen zaterdag een Clevrelot Spark gekocht, goeie uitleg. Op ons gemak proefrit mogen maken. Verkoper super aardig! Zal zeker terug gaan in de toekomst.

Goede service. Fijn geholpen. Bij vragen mijn vraag beantwoorden.

Fijne service. Mijn vragen beantwoorden. Fijn geholpen

Perfecte service!

Al enkele jaren hele goede ervaring met B&S Auto's. Altijd netjes en correct geholpen.

Vriendelijke geholpen

Vriendelijke geholpen. En een goede testrit kunnen maken.

Snel geholpen met juiste expertise

Koelvloeistof lekkage, binnen een paar uur gediagnostiseerd en binnen 2 dagen gerepareerd.

Heel goed

Ze denken aan alles

snelle service

ik kon meteen een proefrit maken in de KIA Niro. 3 dagen later was hij van mij.

Prima geholpen door het team

Goede en snelle afhandeling van het pechgeval en tevens goede service en afhandeling van overige c.q. toekomstige reparatie's

Goed en snel alles geregeld

Snelle en prettige afhandeling van de zaken.

Goede ervaring met eerste bezoek

Afspraak nagekomen

Goed advies bij schade

Betrouwbaar bedrijf

We zijn uiterst vriendelijk ontvangen. Tijdens proefrit bleek dat de navigatie niet was geactiveerd. Deze dient expliciet bij VW te worden ingekocht. Dit werd in onderling overleg prima geregeld. Kortom: bedrijf is een aanrader.

Uitstekende service

Word altijd snel enbgoed geholpen

Ontvangst en proefrit waren een verademing t.o.v. mijn ervaringen bij andere bedrijven

Als de hartelijke ontvangst, zeer fijne proefrit en prettige bepaling van aankoopprijs en -voorwaarden een voorspelling mogen zijn van de kwaliteit van onze aangekochte auto, zal ik voor onze volgende auto’s zeer zeker weer teruggaan naar B&S :)

Goed geholpen

Zeer goed.

Goede service en zeer goed geholpen door de verkoper. In 1 woord uitstekend.

Tramstraat 30

6088EB Roggel