Meedenkende met de klant en goede kwaliteit auto's

Voor zover ik het kan beoordelen is de Audi van goede kwaliteit. Goede service door de auto af te leveren aan de klant aan de andere kant van het land ipv af te dwingen dat de klant de auto zelf moet komen halen. Altijd bereikbaar en dit bedrijf reageert snel op email en telefoon.

Zeer goede kwaliteit

Zeer goed geholpen

Snel geholpen

Ondanks de drukte voor de kerstvakantie dezelfde dag nog geholpen!

Snelle service

Uitstekende behandeling van zeer gemotiveerde medewerkers

Dit wordt nu mijn 4e auto die ik gekocht heb bij B&S Roggel en dat bevalt mij al vele jaren prima, altijd bereid en betrouwbare hulp en ondersteuning bij de te nemen beslissingen

beurd heel netjes uitgevoerd

zeer klant vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk

Goede auto’s, vriendelijk personeel. De moeite waard om te bezoeken als je op zoek bent naar een mooie occassion.

correct en goed

Goed en correct

Prima ...

Super geholpen, altijd goede service

Mijn ervaring is super, word altijd snel en goed geholpen. Heel fijn.

Top service!

De service bij B&S auto’s is erg betrouwbaar en deskundig. Niet alleen hebben ze me geholpen met het afhandelen van de schade aan mijn auto. Ook bij de aankoop van een nieuwe auto. Ik ben dus een erg tevreden klant, die na deze positieve ervaring, ook in de toekomst klant zal blijven bij B&S auto’s!

Een uitstekende service en vriendelijkheid.

Super service!

Als vaste klant, is de laatste reparatie nog net binnen de garantie afgehandeld, super! Als bedankje lekkere vlaai. Heeft het gesmaakt?

Duidelijk en vriendelijk geholpen,

De Auto was zoals op de site was gepubliceerd.

Prima!

Uitstekende klantvriendelijke service.

super ervaring.

Hier kan je met een gerust hard een auto kopen.

Top!

Top garage! Vriendelijk personeel, je kunt daar snel terecht met spoedklus. Wel weer schrikken van de factuur.

Prima en snelle service!

Lekke band waarmee ik meteen gejolpen werd!

Professioneel, kundig, vriendelijk.

Mijn ervaring met B&S is dat de werknemers professioneel en kundig zijn. Zij willen graag alle vragen beantwoorden en gingen met respect met mij om. Dit is mijn eerste auto en ik heb lang gezocht. Mede dankzij de verkopers uitstraling en open lichaamshouding heb ik besloten om het auto te kopen. En, natuurlijk liep het auto ook soepel en zag het nog uitstekend uit voor zijn leeftijd.

Prompte service in alle opzichten

perfect

correcte afhandeling zonder poespas

Zie zijn van afspraken maken en nakomen

Betrokken

Aardige verkoper, meedenkend, tot 2x toe op een andere locatie een auto gehaald om een proefrit te maken, geen probleem.

goed geholpen

nvt

Goed op de hoogte gehouden.

Tramstraat 30

6088EB Roggel