Gewoon goed.....

Ik werd netjes geholpen...vriendelijk personeel en de kleine dingen werden meteen verholpen.... Super geregeld....

Zeer goede en fijne service. Staan direct voor je klaar

Ik belde eergisteren op dat mijn bestuurdes veiligheidsgordel niet meer vastklikt. Ik kon direct langskomen en kreeg een leenauto mee. De volgende dag was alles verholpen. Zeer goed en erg vriendelijk

Snelle en goede service!

Mijn auto starte niet en ze zijn de auto op komen halen en dezelfde dag kon ik die voorzien van een nieuwe accu weer ophalen. Top service!!!!

Gastvrijheid

Gastvrij en duidelijk verhaal. Geen verkoop smoesjes.

uitstekend

Ben er altijd netjes en correct behandeld.

Zeer goede services

Altijd heel behulpzaam en een goede services

netjes afgehandeld

werd netjes en goed behandeld bij de verkoop en aankoop van een auto

Goede service als je onverwacht met een defecte auto staat. Werd meteen en goed geholpen.Goede service als je onverwacht met een defecte auto staat. Werd meteen en goed geholpen.

duidelijke communicatie van aanvang tot en met opleveren

Duidelijke communicatie is een geruststelling wanneer men langer moet wachten op onderdelen dan gepland. Goede na service, door het langere wachten is er maar voor 2 dagen huur ( oorspronkelijke reparatietijd ) leenauto in rekening gebracht.

Positief

Positief en zeer duidelijk. Vakmensen.

Ze zijn erg vriendelijk.

Ze doen wat ze kunnen. Voor de klant. En de autos zij heel goed .

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Niets aan toe te voegen, zeer vriendelijke mannen.

super tevreden

net bedrijf met goede service.

Snel en vakkundig

Snel afspraak kunnen maken ,duidelijke uitleg bij ophalen

Super geholpen

Nette afhandeling bij aankoop auto.

Alleen zou ik zeggen als er iets aan de auto is, niet alleen afgaan van wat de computer zegt. kijk zelf ook eens verder.

Wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen.

Ik heb nooit de indruk gehad dat ik benadeeld werd en dat kan ik bij andere garage bedrijven uit het verleden niet altijd zeggen.

Alles klopt

Goed geholpen

In dit bedrijf word ik op een prettige en deskundige manier geholpen. Wat niet nodig is wordt ook niet voorgesteld/gedaan.

super netjes geholpen

top

Goed geholpen

Luisterend oor

Auto drie dagen kwijt (ivm trage levering onderdelen). Relatief lang voor vervanging bumper. Garage bood leenauto aan.

Perfecte zorg

Alles klopte van begin tot het einde, perfect

Tramstraat 30

6088EB Roggel