gezond betrouwbaar bedrijf

goede snelle service en klantvriendelijk

Zeer goed geholpen met het uitzoeken van een auto,hopelijk is de aflevering ook zo goed. Ger en Will

Prima, goede afspraken gemaakt

1e indruk is goed, prima behandeld. Geef vertrouwen voor de toekomst!

Mooie Occasions

Mooie occasions op voorraad. Vriendelijk personeel

Zeer goede service

Dit bedrijf is echt een aanrader is zeer klantvriendelijk, behulpzaam wn staan voor je klaar

Goeie service

goede vriendelijke maar vooral persoonlijke benadering j

prima auto ,we zijn er blij mee en gewone persoonlijke behandeling door een ijverige knul die met ons mee dacht . en gelukkig niet in een pak de verkoper uithing

Prima!

Tot nu toe zeer positief

Tot op heden zeer tevreden

Tevreden over de ontvangst en de afspraken die gemaakt zijn. Hoop dat de auto straks ook zo bevalt

no nonsens

ford transit bezichtigd en gekocht direct goede afspraken zonder er doekjes om te wikkelen hier hou ik van

Goede kwaliteit werk en erg goede klantenservice

Duidelijk in communicatie en er wordt goed uitgelegd welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Verder uitstekende kwaliteit werkzaamheden uitgevoerd.

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk ontvangst en een mooie auto kunnen aanschaffen. Meer dan de moeite waard en absoluut aan te bevelen

Super betrouwbaar en uitstekende service.

Zeer klantgericht en uiterst secuur in hun werk. Niets aan het toeval overlaten en altijd eerst overleggen voordat er actie plaatsvind. Nog nooit teleurgesteld. Gewoon een topbedrijf.

Prima dienstverlening

De dienstverlening voor de aanschaf van een jonge occasion was erg goed. Uitleg en mogelijkheden prima. Prima uitstraling en ikzelf ontving erg veel vertrouwen vanuit B&S..

Prettige en zakelijke

Ik vond dat wij bij jullie op een zakelijke manier maar ook prettige manier werden behandeld wat een goed vertrouwen geeft

1 ste keer daar auto gekocht en als het aan mij ligt niet de laatse keer. Geen gladde praatjes maar to the point en klaar

Goed werk en vriendelijke medewerkers

Goede ervaringen met dit autobedrijf!

We zijn heel goed geholpen

Goed op de hoogte gehouden per mail over de auto we zijn vrijdag geweest. Toen hadden jullie de auto gereserveerd voor iemand anders. Waar op wij daarna zaterdag een mail ontvangen van jullie,dat wij alsnog konden komen kijken als we nog intresse hadden. En dat hebben we gisteren gedaan met een goed resultaat,we mogen de auto ophalen volgende week vrijdag of misschien al eerder. Het is allemaal heel goed geregeld verder.

Prima communicatie ivm kosten

Beurt netjes I.o.m. Ons uitgevoerd en alles binne afgestoken tijdslot

Netjes en correct in de omgang.

Netjes , rustig en correct in de omgang, zonder veel poespas , openheid van zaken, correcte afhandeling van verkoop.

prettig geholpen

interesse voor een occassion en fijn geholpen met proefrit en gesprek, goede inruil mogelijk en hoop volgende week mijn auto te mogen ontvangen.

Zeer vriendelijke verkoper

Hier een bedrijfsauto gekocht, eerlijk en vriendelijk. Snel gehandeld en auto netjes afgeleverd.

top

erg vriendelijk en goeie prijzen

Top service

De auto komt naar de garage vanwege piepende remmen. De auto wordt onmiddellijk ingepland en voorzien van nieuwe remschijven. Bart en collega's waarvoor mijn dank!

Uistekende service.

Zeer tevreden met B&S.