Vriendelijke ontvangst en service.

Goede service en afhandeling verkoop auto.

Perfecte service

Snelle service en leenauto tot auto klaar was en dit tegen een schappelijke prijs.

mijn ervaring bij B&S is prima. altijd vriendelijke ontvangst met een praatje ook al gaat het niet over auto`s,goede uitleg over wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn .ofschoon ik die wel wat aan de hoge kant vindt. voor de rest prima. gr.

Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheidvan B&S autos

Ik heb samen met mijn vrouw een proefrit gemaakt en daarna onder het genot van een kop koffie alles perfect afgehandeld, a.s. zaterdag kan ik hem ophalen

perfect

goede service / klant vriendelijk / eerlijk en transparant

Keurig bedrijf

Een keurig bedrijf Fijne nette verkopers Klein bedrijf met eigenwerkplaats Auto meteen mee genomen en gekeurd G rogervandongen uit Zeeland nb

Fijne en goede service.

Auto voor een beurt gebracht. Van te voren werd ik ingelicht wat er aan de hand was en smiddags auto alweer klaar.

Alles volgens afspraak.

De afhandeling van de klacht is goed verlopen.

Uitstekend geholpen

Grote beurt laten doen. Werd netjes gebeld over de nodige werkzaamheden. In overleg besloten om te laten repareren.

behulpzaam, vragen naar wat je in gedachten hebt, denken mee en zijn zeer vriendelihk

Goed!

Auto gekocht tegen (denk ik) goede prijs en bij een eerlijke verkoper

NETTE FIRMA

bedrijf ziet er netjes uit, leuke auto's en goeie prijzen

Kan hier altijd snel terecht

IK hoef maar te bellen en dan word het geregeld. Er word ook gekeken naar wat voor mij goed uitkomt wat betreft het brengen van de auto en ze houden me goed op de hoogte van wat er allemaal nodig is.

Het betreft de goede service en hulp

Vanaf het bezichtigen tot aan de aflevering, goed, vriendelijk en professioneel geholpen.

Tijdens de bezichtiging goed geholpen met onze vragen. Ook een proefrit maken was geen probleem. Het hele proces tot aan de aflevering zijn we vriendelijk en professioneel geholpen.

2x goede ervaringen.

Ooit een Opel bus gekocht, geen dure, maar waar na een week een mankement aan was. Direct gratis gemaakt. Geen rare toestanden over hoe en waarom. 2,5 jaar en 62000 vakantiekilometers later heb ik dezelfde bus nog goed kunnen verkopen. Nu een Nissan Qashqai die alles er op en eraan heeft en ik weet dat, als er iets aan is, dat ik terug kan komen. Voor mij is mondelinge garantie veel waard. Goed bedrijf.

Positief

Vriendelijk, goed advies met duidelijke uitleg.... Goed op de hoogte gehouden over de status van onderhoud van de auto

geweldige garage B&S een aanrader

ben heel goed geholpen in deze garage

goed geholpen, snelle service

Prettig klant contact.

Echt makkelijk aanspreekbaar voor elk voorkomend probleem. Behulpzaam personeel.

Snel en goed geholpen

Aan die ene zin hoeft niets te worden toegevoegd. Wij gaan ervan uit dat de afhandeling ook prima is.

Goed!

Ik ben blij bij B&S te zijn terechtkomen

Altijd netjejes en keurig behandeld en afgehandeld.

Een keurig net bedrijf dat zeker niet te duur is.

prima service

prima service alles in goed overleg en kleine dingen worden gewoon opgelost

Tramstraat 30

6088EB Roggel