Snel, goed en deskundig geholpen

Prima service, duidelijke uitleg over gedane reparatie.

Prima, komen afspraken na; leggen uit waar de mankementen zitten en wat dat kost.

Je voelt je als leek serieus behandeld. Ze leggen goed uit wat er met de auto aan de hand is. Soms valt dat mee, soms valt het tegen. Maar in dat laatste geval bellen ze eerst op om te vertellen wat er aan de hand is en of je wilt dat het op manier A of B wordt aangepakt. Dan kun je dus nog kiezen hoe je het opgelost wilt hebben. Ze geven goede nazorg en garantie op hun werk en zijn nooit te beroerd om je even tussendoor te helpen als er iets kleins aan de hand is. Ze bouwen goede band op met hu klanten. De monteurs stralen uit dat ze prettig werk hebben en dat ze van auto's houden (en van de klanten). Positieve sfeer in de werkplaats en in de winkel. Ik ben naar de randstad verhuisd, maar koop nog steeds de auto bij garage B+S en ook grote reparaties en APK altijd bij hen. Zeer tevreden over dit bedrijf!!

De storing in mijn auto was snel gevonden en opgelost prima service.

klantvriendelijk.

alles volgens afspraak

Vriendelijk personeel en correcte informatie

snelle goede service, meedenkend.

nvt

super nette service en heldere communicatie!

Ik ben enorm vriendelijk geholpen. Bij B & S auto's verstaat men echt hun vak, top garage

Betrouwbaar, eerlijk, geweldige service en top kwaliteit.

Een betrouwbare garage met een super service!

Vriendelijke correcte hulp bij het kopen van mijn auto.

Al bij mijn 1e bezoek werd ik vriendelijk benaderd zonder opdringerig te zijn. De ruime keus in auto's was prettig. Al snel besloot ik daarom voor een proefrit in één van de auto's. Er werd alle tijd genomen om gegevens uit te wisselen, vragen te stellen en om proef te rijden. Ben nu een hele fijne koopervaring en een prachtige auto rijker...

Top geholpen

Goed bedrijf willen altijd helpen

Is goed

Alles okë

zowel in het verleden als nu , vriendelijk, correct en betrouwbaar.

mijn ervaring is altijd kort , maar verder zoals hierboven beschreven.

geweldig

ik kom met een vraag waar een andere garage niet uitkwam en een half uurtje later was het opgelost.

Goede service en men houdt zich aan afspraken

Ze denken met mij mee en ik heb veel vertrouwen in hun deskundigheid!

Helemaal top!

Goede service met persoonlijke aandacht.

Heel goed.

Goede ervaring en goede afronding bij B&S.

Geheel volgens gemaakte afspraak 👍👍👍

Gewoon 100% zoals gewend👍👍👍

een goede garage

al de 5 de auto die we gekocht hebben. Staan altijd voor je klaar als er iets is, we zijn zeer tevreden over de jongens

Alles perfect geregeld!

Alles zeer netjes en snel afgehandeld en een goede en nette bus meegekregen.

Zeer net bedrijf

Netjes en vriendelijk geholpen

goed geholpen

Goeden uitleg

goede communicatie, service , prima

heel goed, op tijd, goede communicatie. prima

prettig

Tramstraat 30