Zeer klant gericht
Correct tewoord gestaan! Meedenkend met de constructie van Financial Lease! Goed bereikbaar
Tweede hands auto gekocht. Prettige sfeer en gemoedelijke sfeer, waarbij de deskundigheid van het bedrijf ook nog voorop staat. Snelle en vriendelijke manier van communiceren. Goede garantieafspraken en deze zijn op prettige en snelle manier nagekomen.
Voor het eerst bij deze garage geweest ma verhuizing. Goede indruk en goede ervaring opgedaan.
Zijn open en eerlijk. Hebben zich niet alleen aan de apk gehouden maar meer dingen meegekeken en dit aan mij vertelt.
goede ervaring; vriendelijke service, soepele houding, goed materiaal prijs-kwaliteit ok.
de ervaringen zijn goed met dit bedrijf
Afgelopen vrijdag 1e kennismaking. Jullie zitten niet bij ons om de hoek, afstand Everdingen-Roggel zo\'n 125 km. !, alleen jullie hadden wel de auto die we zochten, dus...op naar Roggel en met Bart zijn we er vrij snel uitgekomen. Gesprek was heel plezierig en met wederzijds respect, uitstekend geholpen maar gezien de afstand zullen we vermoedelijk geen gebruik maken van enige service in de toekomst. We gaan elkaar deze week nog zien om de gekochte Volvo V40 CC bij jullie op te halen (vermoedelijk vrijdag de 20e) maar kan nu alvast aangeven dat jullie het goed voor elkaar hebben en de klant ongetwijfeld een goede service mag verwachten !
Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je
Snelle en goede service!!
Hartelijk ontvangen, en verwelkomd met een kopje koffie. Verder heb ik nog geen aanvullende ervaring opgebouwd.