Bij Cortenbach vertrek je altijd met een Lach!
Normaal gesproken ga ik liever altijd naar dealer garages als ik een auto wil aanschaffen. Dit was ook deze keer mijn plan. Tijdens mijn zoektocht kwam ik autobedrijf Cortenbach tegen, met een aardige variatie aan auto's, website zag er verzorgd uit, kortom een goed gevoel! Op de bonnefooi besloot ik hier een kijkje te nemen met mijn vrouw. Achteraf een goed besluit, mijn ervaring vanaf het moment bij binnenkomst kon niet beter. Ik werd vriendelijk verwelkomd door Coen, de eigenaar. Ondanks dat ik geen afspraak had en vroeg om een proefrit, was hij erg welwillend ons te assisteren, ondanks dat hij eigenlijk zijn agenda al vol had staan. De service, uitleg en het comfortable gevoel die hij uitstraalde hebben mij gelijk doen overtuigen hier de auto te kopen. Het traject tot aflevering was bijzonder prettig en de aflevering zelf was ook tot in de puntjes goed geregeld.
Natuurlijk weet je pas echt wat de service is als er aandachtspunten zijn na de levering, is de service dan nog steeds zo snel?
In ons geval kwam ik er achter na de aflevering dat de auto waarschijnlijk uitgelijnd moest worden. Ik nam contact op met Coen en die kwam gelijk in actie om dit op te lossen. Binnen een paar uur belde hij mij terug met een afspraak, waar dit in verholpen zou worden.
Conclusie: Bij Cortenbach zit je helemaal goed. De service is uitmuntend, zowel voor als na de aflevering. Coen zorgt ervoor dat je op elk moment bij hem terecht kan en zal je niet laten zitten.
Mijn eerste aankoop ervaring buiten een dealer kon niet beter!