4 sterren: goede service, goed behandeld

Net bedrijf met aantoonbare historie in kwaliteit en service. Komt afspraken goed na. Relatie met bedrijf is te kort om een totaalbeeld te beschrijven.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hartelijke ontvangst. Alle tijd voor informatie. Goede afspraak omtrent levering en uitleg bij aflevering. Heb een goed gevoel overgehouden van bezoek aan het familiebedrijf. Was de moeite waard om van Vlissingen naar Neer te rijden en terug.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel en servicegericht bedrijf met eigen werkplaats, eigen tankstation, eigen showroom en prachtige (2de hands) auto\'s voor de verkoop. Gehele afhandeling, van ontvangst tot en met aflevering en nazorg, klopt van A tot Z.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij ons eerste bezoek een auto gekocht mede door de prettige benadering en een goede voorlichting. Zonder problemen nieuwe instructieboekjes besteld voor ons. Ook over de service zijn we zeer tevreden. We konden met alle vragen steeds terecht. Fijn bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaring met Cortenbach is erg goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij aankomst afgelopen zaterdagmiddag bij vrienden in Neer (150 km van huis) bleek er een probleem te zijn met de remmen van mijn auto. Hoewel de monteur op het punt stond om naar huis te gaan, wilde hij toch de moeite nemen om mij te helpen zodat ik weer veilig de weg op kan. Rem bleek vast te zitten en hij heeft het probleem in een half uur kunnen verhelpen voor € 25,00. Ik was dolblij met deze service. Ik had al meerdere garages in de omgeving geprobeerd, maar die wilde niet meer helpen en mij na het weekend terug laten komen.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben via internet bij Autobedrijf Cortenbach terecht gekomen en ben tenvolle geslaagd,ben onder de indruk van de gezellige en zeer vriendelijke manier van zaken doen van vader en zoon ik zal dan ook deze garage warm aanbevelen in mijn vrienden en kennissenkring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact, flexibel waar mogelijk qua afspraken, aandacht voor de klant, correct afhandeling van afspraken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk, alles volgens afspraak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer correct bedrijf waar het prettig zaken mee doen was.

Napoleonsweg 27

6086AB Neer