Tot dusverre prima.

Ik wordt keurig gebeld als er iets bijzonders is te melden over de beurt/keuring van de auto's. Nog niet veel gereden met de auto's, maar het lijkt tot nu toe allemaal goed.

Service zoals service hoort te zijn

Zeer vriendelijk , betrokken en kundig personeel. Bedankt voor de kentekenplaathouder en het pasje.

Goed en snel geholpen.

Goed en snel een afspraak gemaakt.

Top bedrijf

Zeer klantgericht, goede service, duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren. Auto netjes gewassen na service beurt. Top!

Zoals altijd prima

De airco duurt nog wel erg lang voordat hij koud is

Top bedrijf. Vriendelijk en deskundig personeel.

Prima bedrijf met goede communicatie over de reparatie.

Prima, duidelijke uitleg

21 april j.l. auto voor grote beurt gebracht en omstreeks 10.40 uur gebeld door WB voor resultaat en bevindingen e.d. De volgende dag was de auto weer spic en span, Top!

Goede service en vriendelijk

Vlug en vriendelijk geholpen

Mijn auto nu drie jaar in onderhoud bij wb ben zeer tevreden wordt vlug geholpen en betaalbare prijzen

Snelle en uitstekende service!

Vriendelijk en deskundig geholpen!! Top

Een “dorps” bedrijf met een geweldig team! Daarmee verdienen ze zeker een pluim!!! Deskundig en vriendelijk! Tot nu toe erg blij met de aankoop van de Opel Mokka X 4x4 automaat!!

Vriendelijk en vakmansschap

Mijn nieuwe auto is super netjes afgeleverd. Ga met een goed gevoel de weg op. Zeer vriendelijke en vakkundige mensen in zowel de garage als in de showroom.

prima zoals het hoort

Al lang klant en altijd goed. Plezierig en vriendelijk geholpen, top.

Kwaliteit staat voorop.

Zeer vriendelijk personeel en uitgebreide keuze in mooie auto's.

Blij met onze Opel Mokka die we daar gekocht hebben, en vriendelijk personeel die ons hebben geholpen daar voor uitleg enz

Goed en vriendelijk bedrijf. 4maanden terug een auto gekocht met 3 maanden garantie. Veel problemen mee gehad maar altijd geholpen en vervangend vervoer gekregen. Het waren technische problemen waar WB geen schuld aan had. Na de laatste keer dat de we weer problemen hadden om tafel gezeten met de eigenaar van WB. Samen zijn tot een goede oplossing gekomen. WB nam de auto terug en wij zijn samen opzoek gegaan naar een andere auto. Na een ongeveer 2 week heb ik een andere auto gevonden en WB heeft deze aangekocht. Vervolgens heeft WB de auto klaar gemaakt en bij ons thuis afgeleverd en de andere auto en de leen auto weer meegenomen. Een top service. Echt een aanrader WB Autoservice Pesse. mvg, Richy

Goed!

Vriendelijk en plezierig personeel. Ben vakkundig geholpen ondanks dat de factuur een (beetje) hoog uitviel. De hoogte van de factuur werd netjes van tevoren afgestemd.

Goede Garage . Je word netjes geholpen. TOP.

Je word netjes geholpen. TOP. Auto gekocht hier.

Positief

Proactieve monteurs en receptionist(e). Denken mee, verantwoorden reparatie/onderhoud voorstellen met onderbouwing van de noodzaak hiervan.

Zo als altijd uitstekend

Hele fijne service

Hele fijne mensen. Super geholpen. Niks op aan te merken

Direkt geholpen, koffie aangeboden, proefrit maken. Bedenktijd, bij de koop goed geholpen. Aflevering van auto perfect verlopen.

klantvriendelijk en deskundig

Goed en deskundig

best voor mekaar

Goede service en handige vaklui

Dorpstraat 28

7933 PC Pesse